Απελπιστικά μόνος ο Ντουράντ, νίκη στην παράταση για το Τορόντο (vid)

Απελπιστικά μόνος ο Ντουράντ, νίκη στην παράταση για το Τορόντο (vid)

Πάλεψαν στην παράταση αλλά δεν τα κατάφεραν οι Γουόριορς

Υπέροχο παιχνίδι με… άρωμα τελικών εκτυλίχθηκε στο Τορόντο ανάμεσα στους Ράπτορς και τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, με τελικούς νικητές τους «δεινόσαυρους» με 131-128.

Οι πολεμιστές αγωνιζόντουσαν για ακόμη μια φορά χωρίς τους Στέφεν Κάρι και Ντρέιμοντ Γκριν, καθώς αμφότεροι απουσίαζαν με τραυματισμό.

Οι γηπεδούχοι θέλησαν από την αρχή του παιχνιδιού να δείξουν τις διαθέσεις τους, επιβάλλοντας τον ρυθμό τους, με τη διαφορά να κυμαίνεται από 10 έως 15 βαθμούς.

Στο δεύτερο ημίχρονο με απόλυτο ηγέτη τον Κέβιν Ντουράντ η ομάδα του Όκλαντ μείωσε σταδιακά τη διαφορά, προτού ο 30χρονος φόργουορντ με τρίποντο 9» πριν το φινάλε ισοφαρίσει σε 119-119. Στον εναπομείναντα χρόνο οι Ράπτορς δεν έκαναν επίθεση και το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση.

Στο έξτρα πεντάλεπτο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και κατάφεραν να καθαρίσουν το παιχνίδι, παίρνοντας μια σημαντικότατη νίκη.

Ο Καουάι Λέοναρντ ήταν με διαφορά ο κορυφαίος παίκτης των Ράπτορς (37 πόντοι, 8 ριμπάουντ), έχοντας σημαντική βοήθεια από τον Πασκάλ Σιακάμ (26 πόντοι).

Για τους φιλοξενούμενους ο Κέβιν Ντουράντ έγραψε «ραψωδία» τελειώνοντας το παιχνίδι με 51 πόντους, 11 ριμπάουντ και 6 ασίστ,κάνοντας ό,τι περνούσε από το χέρι του για να αποτρέψει την ήττα των πρωταθλητών.

Έτσι, οι «υπερηχητικοί» φέτος Ράπτορς έχουν με διαφορά το κορυφαίο ρεκόρ στο ΝΒΑ (19-4), ενώ οι Γουόριορς υποχώρησαν στο 15-8.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ