Μένουν στο Μέμφις, Γκασόλ και Κόνλει

Μένουν στο Μέμφις, Γκασόλ και Κόνλει

Καμία πρόθεση να ανταλλάξουν τους Μαρκ Γκασόλ και Μάικ Κόνλει δεν έχουν οι Γκρίζλις, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας του Μέμφις.

Καθόλου καλά δεν έχει ξεκινήσει η φετινή σεζόν για τους Μέμφις Γκρίζλις. Οι Αρκούδες βρίσκονται στην 12η θέση της Δυτικής περιφέρειας με ρεκόρ 7-13, ενώ ταλανίζονται και από σοβαρά εσωτερικά προβλήματα.

Το αστέρι της ομάδας, Μάρκ Γκασόλ είχε έρθει σε ρήξη με τον προπονητή Νταβίντ Φίτζντέιλ διότι δεν ήταν ευχαριστημένος με τον χρόνο συμμετοχής του, ενώ σύμφωνα με ρεπορτάζ από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού δεν είχαν καθόλου επικοινωνία τους τελευταίους 10 μήνες. Αυτή η διαμάχη είχε ως αποτέλεσμα την απόλυση του 43χρονου προπονητή.

Προβληματισμός υπάρχει γύρω από το πρόσωπο και του Μάικ Κόνλει. Ο Αμερικανός υπέγραψε το καλοκαίρι του 2016 ένα από τα υψηλότερα συμβόλαια στο NBA (153 εκατ. ευρώ για 5 χρόνια), παρόλα αυτά οι τραυματισμοί δεν τον αφήσει να δείξει τι αξίζει. Πέρσι απουσίασε από 13 αγώνες των Γκρίζλις, ενώ την φετινή σεζόν έχει χάσει ήδη 8 λόγο προβλήματος του στον αχίλλειο τένοντα.

Πάντως, η ομάδα του Μέμφις δεν έχει σκοπό να τους ανταλλάξει, όπως είπε ο τζένεραλ μάνατζερ Κρις Γουάλας, βάζοντας τέλος στα σενάρια που ήθελαν τον Ισπανό σέντερ να μετακομίζει στο Τορόντο ή στη Βοστώνη.

«Δεν έχουμε σκεφτεί να ανταλλάξουμε τον Μαρκ. Ποτέ δεν το σκεφτήκαμε σοβαρά. Δεν δεχτήκαμε ποτέ προτάσεις για να το κάνουμε. Γι’ αυτό δεν θα συμβεί. Δεν είναι μόνο για τον Μαρκ. Το ίδιο ισχύει και για τον Μάικ Κόνλει, όταν θα επιστρέψει. Έχουμε δύο παίκτες που είναι στην ελίτ του πρωταθλήματος στις θέσεις τους και έχουν ακόμα πολλά να προσφέρουν στην ομάδα», ανέφερε ο Γουάλας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ