«Βόμβες» από Ίρβινγκ γεμίζουν ανησυχία τους Σέλτικς

«Βόμβες» από Ίρβινγκ γεμίζουν ανησυχία τους Σέλτικς

Ο Καϊρί Ίρβινγκ δεν αισθάνεται καλά στους Σέλτικς και το έκανε έκδηλο σε δηλώσεις του. Πράγμα ανησυχητικό αν αναλογιστεί κανείς ότι είναι free agent το επόμενο καλοκαίρι…

Οι Μπόστον Σέλτικς δεν έχουν ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο την σεζόν. Η περσινή χρονιά τελείωσε πολύ καλά και άφησε υποσχέσεις για ακόμα καλύτερα πράγματα φέτος. Μόνο που ως ώρας αυτά δεν έρχονται για τους Κέλτες. Βρίσκονται στην 5η θέση της Ανατολής με ρεκόρ 18-13 και δείχνουν να αδυνατούν να βρουν ρυθμό και να καταγράψουν ένα σερί νικών.

Η χημεία… αγνοείται και αυτό όπως είναι λογικό προκαλεί εκνευρισμό. Και ο εκνευρισμός βοηθά να βγουν στην επιφάνεια τα κακώς κείμενα και τα… παράπονα που πάντα υπάρχουν στις ομάδες, πόσο μάλλον στους Σέλτικς που προορίζονται για πρωταθλητισμό. Κάτι τέτοιο έπραξε και ο Καϊρί Ίρβινγκ που μίλησε στον Τιμ Μπόντεμπ και το ESPN αναφέροντας τα εξής:

«Είμαστε πολύ ασταθείς. Δεν έχουμε συνοχή και δεν εμπιστευόμαστε τους συμπαίκτες μας όταν δίνουμε πάσα. Είναι προφανές ότι παίζουμε εγωιστικά πολλές φορές στο παρκέ. Έχουμε κάποιους πραγματικά ταλαντούχους παίκτες, αλλά είμαστε καλύτεροι όταν παίζουμε με περισσότερες συνεργασίες. Για να είμαι ειλικρινής, δεν παίζω όσα λεπτά θα ήθελα, ούτε έχω το ρόλο που θέλω».

Η τελευταία φράση του Uncle Drew άναψε… φωτιές στον Μπραντ Στίβενς και τους ιθύνοντες της Βοστόνης. Αυτό συμβαίνει επειδή το συμβόλαιο του Ίρβινγκ λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και θα βγει στην αγορά ως free agent. Αν και ο 26χρονος all star γκαρντ έχει εκφραστεί δημόσια για το πόσο θετικά βλέπει το ενδεχόμενο να παραμείνει στους Σέλτικς και να ηγηθεί της ομάδας στην προσπάθεια της κατάκτησης του πρωταθλήματος, τέτοιες δηλώσεις φανερώνουν πως αν γίνουν λάθος χειρισμοί από τον Ντάνι Έιντζ αλλά και τον Στίβενς στη διαχείριση χρόνου και δυναμικού, τότε ένας από τους παίκτες που κυριαρχούν ήδη στη Λίγκα θα αποτελέσει παρελθόν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ