Η ώρα της επιστροφής του Κάζινς έφτασε!

Η ώρα της επιστροφής του Κάζινς έφτασε!

Στην αναμέτρηση κόντρα στους Κλίπερς στις 18 Ιανουαρίου, αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με τους Γουόριορς ο Ντεμάρκους Κάζινς.

Πανέτοιμος να επιστρέψει στους αγώνες εμφανίζεται ο Ντεμάρκους Κάζινς. Τα ρεπορτάζ από τις Ηνωμένες Πολιτείες αναφέρουν ότι ο «Μπούγκι» αναμένεται να αγωνιστεί στην αναμέτρηση των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς απέναντι στους Λος Άντζελες Κλίπερς στις 18 Ιανουαρίου.

Ο τραυματισμός του θηριώδη σέντερ στον αχίλλειο δεν του έχει επιτρέψει να αγωνιστεί ακόμη με τους πρωταθλητές. Ο Κάζινς το καλοκαίρι έκανε πίσω στις απολαβές του κατά πάρα πολύ, ώστε να πάει στους Γουόριορς και να διεκδικήσει τον τίτλο του ΝΒΑ. Όπως φαίνεται ο πρώην σταρ των Κινγκς και Πέλικανς θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με το Γκόλντεν Στέιτ στις 18 Ιανουαρίου απέναντι στους Κλίπερς. Ο Κάζινς το τελευταίο χρονικό διάστημα προπονείται σε φουλ ένταση με την υπόλοιπη ομάδα και αισθάνεται όλο και πιο άνετα.

Ο ρόλος που θα έχει ο Κάζινς δεν είναι ακόμη γνωστός. Στο ξεκίνημα αναμένεται να υπάρχει περιορισμός στα λεπτά συμμετοχής του, καθώς οι Γουόριορς δεν θα ήθελαν σε καμία περίπτωση να ρισκάρουν με την περίπτωσή του. Άλλωστε ο τραυματισμός του ήταν αρκετά σοβαρός και το διάστημα αποχής του μεγάλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ