«Στο στόχαστρο των Γουόριορς ο Αντετοκούνμπο»

«Στο στόχαστρο των Γουόριορς ο Αντετοκούνμπο»

Φήμη που αν επαληθευτεί θα μιλάμε για τεράστια βόμβα, αλλάζοντας άρδην τους συσχετισμούς στη Λίγκα κυκλοφορεί στις ΗΠΑ, η οποία φέρνει τους Γουόριορς έτοιμους να αποκτήσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Δημοσίευμα από το «Τhe Athletic», έρχεται να… ανάψει φωτιές στο NBA μιας και φέρνει τους πρωταθλητές Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς να εξετάζουν πολύ σοβαρά την απόκτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο! Η κίνηση αυτή όμως μπορεί να γίνει μόνο υπό κάποιες πολύ σοβαρές προϋποθέσεις.

Ο Κέβιν Ντουράντ που φέτος και ειδικά στο ξεκίνημα είχε μια δύσκολη χρονιά με εσωτερικές προστριβές, είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει είτε φέτος το καλοκαίρι είτε του χρόνου, με ομάδες όπως οι Νιου Γιορκ Νικς και οι Λος Άντζελες Λέικερς να έχουν ακουστεί ήδη πως έχουν… φυλαγμένο χώρο στο salary cap του για τον KD.

Αν συμβεί αυτό, τότε το αργότερο κατά το καλοκαίρι του 2021, οι Γουόριορς θα κινηθούν για τον Αντετοκούνμπο όταν ο Έλληνας σούπερ σταρ θα είναι free agent, αν δεν το επιχειρήσουν νωρίτερα με κάποιο trade.

Και αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Γιάννης το 2021 θα είναι στα 26 του χρόνια, ο Κάρι στα 32 του και ο Κλέι Τόμπσον στα 31 του, τότε δεν είναι η προοπτική αυτή αποκτά εξαιρετικό ενδιαφέρον σε περίπτωση που οι Μπακς δεν καταφέρουν να προσφέρουν ομάδα ικανή να διεκδικήσει δαχτυλίδια του πρωταθλητή στο άμεσο μέλλον, στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ