Έτοιμος να… εξαπολύσει τον Boogie Man είναι ο Στιβ Κερ

Έτοιμος να… εξαπολύσει τον Boogie Man είναι ο Στιβ Κερ

Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς είναι έτοιμος να μπει για τα καλά πλέον στους αδυσώπητους ρυθμούς του NBA και ο Στιβ Κερ τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

Η στιγμή που περίμεναν όλοι οι φίλοι των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και… απεύχονταν όλοι οι υπόλοιποι έφτασε. Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς μετά από σχεδόν ένα χρόνο απουσίας λόγω σοβαρού προβλήματος στον αχίλλειο τένοντα, είναι έτοιμος να μπει και πάλι σε φουλ ρυθμούς αγώνων.

Μετά την επιστροφή του στα παρκέ ο Boogie Man έχει αγωνιστεί σε 11 ματς με τους πρωταθλητές NBA αλλά με περιορισμό των 25’ ανά ματς, αποδίδοντας ικανοποιητικά με 13.9 πόντους, 6.8 ριμπάουντ και 3.7 ασίστ σε 23.4 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα. Πλέον το σώμα του φαίνεται να έχει επανέλθει ικανοποιητικά και να έχει… ξεσκουριάσει, με το ιατρικό επιτελείο των Γουόριορς να ανάβουν το πράσινο φως για την πλήρη επιστροφή του Κάζινς χωρίς περιορισμούς πλέον, όπως αναφέρει ο Νικ Φρίντελ, από την άλλη όχθη του Ατλαντικού.

Αυτό σημαίνει πως ο Στιβ Κερ θα έχει την ευκαιρία να εντάξει πλήρως τον πρώην παίκτη των Σακραμέντο Κινγκς στα συστήματά του, με την θέση του σέντερ να έχει νέο αφεντικό στην ομάδα από το Όκλαντ. Και μάλιστα όχι όποιον και όποιον αλλά ένα από τα καλύτερα επιθετικά ταλέντα της Λίγκας με μέσους όρους καριέρας τους 21.4 πόντους με 46% στα σουτ εντός παιδιάς αλλά και αξιόλογο τρίποντο που ανταποκρίνεται στη μόδα του stretch center σουτάροντας με 33.6%.

Εκτός αυτού είναι και συνεπής δημιουργός με 3.2 ασίστ ανά ματς ενώ κινείται σε ρυθμούς double double κατεβάζοντας 10.9 ριμπάουντ σε κάθε ματς. Τέλος δεν… ντρέπεται να παίξει άμυνα προσφέροντας 1.4 κλεψίματα και 1.2 κοψίματα σε κάθε αναμέτρηση. Μιλάμε για πλήρης αναβάθμιση για τους Γουόριορς οι οποίοι αναμένεται να είναι και πάλι τρομακτικοί στα playoffs.

Μοναδική σκιά το… σκοτάδι στο μυαλό του Κάζινς. Όσο ταλαντούχος είναι τόσο άστατο και ατίθασο χαρακτήρα έχει, γεγονός που του στέρησε τη δυνατότητα να γίνει μέρος ενός ανταγωνιστικότερου franchise νωρίτερα στην καριέρα του. Πλέον ενώ βαδίζει στα 29 του χρόνια, φαίνεται ως ώρας να έχει καταλάβει πως του δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία να φορέσει δαχτυλίδι πρωταθλητή, κάτι που δεν το έχουν καταφέρει μεγάλοι παίκτες του παρελθόντος.

Το γεγονός πως θυσίασε πολύ μεγάλο ποσοστό των ετήσιων απολαβών του όμως για να ενταχθεί στους Γουόριορς δείχνει προς την σωστή κατεύθυνση και όλα πλέον εναπόκεινται στις ικανότητες του κόουτς Κερ ώστε να διαχειριστεί μια τόσο έντονη προσωπικότητα ώστε να βγουν κερδισμένοι όλοι από την ιστορία αυτή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ