Πρόστιμο στον Σμαρτ για τον τσακωμό του με τον Εμπίντ (vid)

Πρόστιμο στον Σμαρτ για τον τσακωμό του με τον Εμπίντ (vid)

Βαθιά το χέρι στην τσέπη αναμένεται να βάλει ο γκαρντ των Μπόστον Σέλτικς για το σπρώξιμο του στον, παίκτη των Σίξερς, Τζοέλ Εμπίντ.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Ακριβά θα πληρώσει τον τσακωμό του με τον Τζοέλ Εμπίντ ο Μάρκους Σμαρτ, αφού τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο ύψους 50.000 δολαρίων.

Θυμίζουμε πως πάνω σε μια φάση ο Εμπίντ χτύπησε τον Σμαρτ κι εκείνος έπεσε στο έδαφος. Στη συνέχεια ο κάθε άλλο παρά ήσυχος γκαρντ των Σέλτικς έσπρωξε τον Καμερουνέζο σέντερ και εκείνος βρέθηκε στο παρκέ.

Ευτυχώς μπήκαν στη μέση οι ψυχραιμότεροι και αποφεύχθηκε η περαιτέρω συνέχιση του καυγά των δύο που δεν γνωρίζουμε που θα είχε καταλήξει καθώς κανείς από τους δύο δεν φημίζεται για την ψυχραιμία του.

Μάλιστα ο Σμαρτ έχει τιμωρηθεί άλλες δύο φορές με χρηματικό πρόστιμο φέτος για τη συμμετοχή του σε τσακωμούς.

Συγκεκριμένα, στις 6 Οκτωβρίου, έσπρωξε τον Τζέι Αρ Σμιθ σε έναν φιλικό αγώνα και τιμωρήθηκε με 25.000 δολάρια, ενώ στις 6 Ιανουαρίου επιτέθηκε στον ΝτιΆντρε Μπέμπρι και η λίγκα του επέβαλε πρόστιμο ύψους 35.000 δολαρίων.

Δείτε εδώ τι είχε συμβεί:

https://youtu.be/0gM7gfe-B30

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ