Τυχερός μέσα στην ατυχία του ο ΝτεΜάρκους Κάζινς

Τυχερός μέσα στην ατυχία του ο ΝτεΜάρκους Κάζινς

Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς δεν μπόρεσε να βοηθήσει τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, αφού τραυματίστηκε στο πόδι, χάνοντας τα πλέι-οφ, ωστόσο υπάρχουν και καλά νέα.

Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς δεν πρόλαβε καλά-καλά να επιστρέψει από τον τραυματισμό του, που τον είχε κρατήσει εκτός στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν, και η ατυχία του «χτύπησε» ξανά την πόρτα, καθώς στον αγώνα των πλέι-οφ, κόντρα στους Κλίπερς, χτύπησε ξανά.

Όπως έκαναν λόγο οι πρώτες εκτιμήσεις, ο «boogie», θα απουσιάσει από το υπόλοιπο της σεζόν κάτι που δεν χαροποιεί και ιδιαίτερα τον Στιβ Κερ, ο οποίος πρέπει να βρει λύση για να καλύψει το κενό του μεγαλόσωμου σέντερ.

Σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα όμως, στην Αμερική, έρχονται καλά νέα που αναφέρουν πως ο 28χρονος πρώην παίκτης των Νιου Όρλεανς Πέλικανς δεν θα χρειαστεί τελικά να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, μιας και αναμένεται να ακολουθήσει συντηρητική αγωγή για να το ξεπεράσει.

Αυτό είναι κάτι που ενθαρρύνει τον Κάζινς, αφού δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να είναι έτοιμος να επιστρέψει τη νέα σεζόν και να προσπαθήσει να βρει τον παλιό καλό του εαυτό, είτε με τη φανέλα των Γουόριορς είτε με κάποια άλλη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ