Συνεχίζεται το διαιτητικό… πανηγύρι στο ΝΒΑ

Η Λίγκα έχει ορίσει διαιτητή για το Game 2 στη σειρά Γουόριορς-Ρόκετς τον Σκοτ Φόστερ που αποτελεί persona non grata για τους Τεξανούς.


Συνεχίζεται το διαιτητικό… πανηγύρι στο ΝΒΑ | to10.gr

Άλλο ένα επεισόδιο έρχεται να προστεθεί στην… παράνοια που υπάρχει στη σειρά των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς κόντρα στους Χιούστον Ρόκετς, όσον αφορά με τους διαιτητές και τις αποφάσεις τους. Είναι χαρακτηριστικό πως η εν λόγω σειρά αρχίζει να αποκτά ολοένα και περισσότερες ομοιότητες με αυτή του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό και τα όσα έγιναν με επίκεντρο τους διαιτητές.

Η ίδιο η Λίγκα ρίχνει νερό στον μύλο της παραφιλολογίας με τον ορισμό ως διαιτητή για το δεύτερο παιχνίδι της σειράς τον Σκοτ Φόστερ. Ο 52χρονος διαιτητής με 25 χρόνια εμπειρίας στο ΝΒΑ, κάνει τους Ρόκετς να… βγάζουν σπυριά από το κακό τους.

Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό πως από τον Φεβρουάριο ο συγκεκριμένος διαιτητής δεν έχει βρεθεί σε παιχνίδια της ομάδας του Ντ’Αντόνι, όταν και οι Πολ και Χάρντεν είχαν διαμαρτυρηθεί εντονότατα στον διαιτητή λόγω της αποβολής του Χάρντεν με 6 φάουλ.

Ο Φόστερ δε, όπου πετυχαίνει τους Ρόκετς στα playoffs, τους… κερνά μόνο ήττες μιας και στα 6 τελευταία ματς που τους έχει σφυρίξει από το 2017 και μετά, μετρούν 6 ήττες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο