Γκριν: «Αποκαρδιωτική η κουβέντα για διαιτησία. Εκεί καταντήσαμε;»

Γκριν: «Αποκαρδιωτική η κουβέντα για διαιτησία. Εκεί καταντήσαμε;»

Ο δυναμικός φόργουορντ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς ξεσπάθωσε κατά της παραφιλολογίας που έχει αναπτυχθεί σχετικά με τη διαιτησία στα ματς με τους Ρόκετς.

Ο Γουόριορς έκαναν τα ξημερώματα το 2-0 κόντρα στους Ρόκετς, επικρατώντας με 115-109 σε άλλο ένα οριακό ματς. Η σειρά είναι πολύ δραματική και προσφέρει συγκινήσεις, αλλά δυστυχώς το μπάσκετ φαίνεται να περνά σε δεύτερη μοίρα.

Αυτό συμβαίνει λόγω των έντονων παραπόνων των Τεξανών για τη διαιτησία και την γενικότερη εύνοια προς τους απερχόμενους πρωταθλητές, ορμώμενοι από την περσινή τους κόντρα στους τελικούς της Δύσης αλλά και από το πρώτο ματς της φετινής τους κόντρα στα ημιτελικά των playoffs της Περιφέρειάς τους.

Ο δυναμικός και ιδιόρρυθμος Ντρέιμοντ Γκριν, μετά το δεύτερο νικηφόρο ματς της ομάδας του, βγήκε και μίλησε για τη διαιτησία λέγοντας πως έγινε καλή δουλειά και ξεσπαθώνοντας για το… τσίρκο που έχει στηθεί και αποπροσανατολίζει τον κόσμο από αυτά που γίνονται στο παρκέ.

«Η διαιτησία ήταν εξαιρετική. Επέτρεψαν τις επαφές, και στις δύο ομάδες, ενώ πήραν τις αποφάσεις που έπρεπε να πάρουν. Ήταν λίγο αποκαρδιωτικό για ένα παιχνίδι που αγαπώ από μικρό παιδί να ακούω τις τελευταίες δύο ημέρες να μη μιλάνε για μπάσκετ παρά μόνο για τις διαιτητικές αποφάσεις. Εκεί καταντήσαμε;»

Να σημειωθεί πως ο Γκριν ουδέποτε είχε καλές σχέσεις με τους διαιτητές λόγω του υπέρμετρα σκληρού και ενίοτε βρώμικου παιχνιδιού του. Αφού χαρακτηριστικό είναι πως έχει χρεωθεί με τέσσερις τεχνικές ποινές στα 8 ματς playoffs που έχουν δώσει οι Γουόριορς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ