Το πρόγραμμα των Μπακς στους τελικούς της Ανατολικής περιφέρειας (pic)

Το πρόγραμμα των Μπακς στους τελικούς της Ανατολικής περιφέρειας (pic)

Η σειρά των Ράπτορς και των Σίξερς οδηγείται σε 7ο παιχνίδι, με τους Μιλγουόκι Μπακς να περιμένουν τον αντίπαλο τους και το ΝΒΑ να ανακοινώνει το πρόγραμμα των τελικών της περιφέρειας.

Το ζευγάρι των Τορόντο Ράπτορς με τους Φιλαδέλφεια Σίξερς θα οδηγηθεί σε έβδομο παιχνίδι από τη στιγμή που η ομάδα του Μπρετ Μπράουν ισοφάρισε τη σειρά κερδίζοντας με σκορ 112-101 στη Φιλαδέλφεια, αλλάζοντας έτσι το πρόγραμμα των Μιλγουόκι Μπακς.

Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο «καθάρισε» τους Μποόστον Σέλτικς με 4-1 στις νίκες και έτσι περιμένει να μάθει τον αντίπαλο της από το συγκεκριμένο ζευγάρι. Εν τω μεταξύ ανακοινώθηκαν από το ΝΒΑ οι ημερομηνίες που θα αγωνιστούν τα «ελάφια» με όποιον προκριθεί στους τελικούς της ανατολικής περιφέρειας.

Στις 15 Μαΐου θα ριχθούν στη μάχη για πρώτη φορά οι ομάδες, με το δεύτερο παιχνίδι να διεξάγεται δύο μέρες αργότερα. Θυμίζουμς πως τα πρώτα δύο ματς θα γίνουν στο Μιλγουόκι. Στη συνέχεια η σειρά θα μεταφερθεί είτε στον Καναδά, είτε στη Φιλαντέλφεια (ανάλογα με το ποια ομάδα προκριθεί) για δύο ματς στις 19/5 και στις 21/5.

Έπειτα το Game 5 θα γίνει 23/5 (στο Μιλγουόκι), το Game 6 στις 25/5 (στο Τορόντο ή τη Φιλαδέλφεια), ενώ το Game 7 θα επιστρέψει τη σειρά μια και καλή στο Μιλγουόκι. Φυσικά αυτά τα παιχνίδια θα διεξαχθούν μόνο εάν είναι αναγκαίο.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των Μπακς:

https://twitter.com/JLew1050/status/1126679849127555072

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ