Λέοναρντ: «Δεν με ένοιαζε αν θα ευστοχήσω ή θα αστοχήσω»

Λέοναρντ: «Δεν με ένοιαζε αν θα ευστοχήσω ή θα αστοχήσω»

Ο Καουάι Λέοναρντ ήταν ο πρωταγωνιστής στη νίκη των Ράπτορς επί των Σίξερς, με το νικητήριο καλάθι που πέτυχε, τονίζοντας πως δεν τον ένοιαζε αν αστοχήσει.

Ο Καουάι Λέοναρντ με ένα απίθανο buzzer beater έδωσε τη νίκη στους Τορόντο Ράπτορς, στο Game 7, απέναντι στους Φιλαδέλφεια Σίξερς με σκορ 92-90 και έστειλε την ομάδα του Καναδά στους τελικούς της ανατολικής περιφέρειας.

Ο 27χρονος φόργουορντ μίλησε μετά το ματς αναφέροντας πως αφήνει τα συναισθήματα του να βγαίνουν προς τα έξω και πως δεν ήθελε να μετανιώσει αν δεν έπαιρνε κάποια σουτ, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν τον ένοιαζε αν θα αστοχούσε στο buzzer beater.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Καουάι Λέοναρντ:

«Είμαι ένας παίκτης που αντιδρά λες και όλα αυτά τα έχω ξαναζήσει. Όποια στιγμή μου συμβεί κάτι που δεν έχω ξαναζήσει, προσπαθώ να αφήνω το συναίσθημα μου να βγαίνει προς τα έξω. Αυτή ήταν μια τέτοια νύχτα.

Ένιωσα ένα υπέροχο συναίσθημα. Δεν ήθελα να μετανιώσω μετά το ματς επειδή δεν πήρα κάποια σουτ. Δεν με ένοιαζε αν θα ευστοχήσω ή θα αστοχήσω. Με ένοιαζε να κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να κερδίσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ