Έτσι θα αντιμετωπίσουν οι Ράπτορς τον Γιάννη

Έτσι θα αντιμετωπίσουν οι Ράπτορς τον Γιάννη

Οι Ράπτορς ξέρουν πως για να έχουν ελπίδες στη σειρά κόντρα στους Μπακς πρέπει να περιορίσουν τον Αντετοκούνμπο. Ποιους θα στείλει πάνω του ο πολυμήχανος κόουτς Νερς.

Καλός ο Καουάι Λέοναρντ που φέτος θυμίζει τον παικταρά που θαυμάσαμε όλοι στους Σαν Αντόνιο Σπερς, αλλά οι Ράπτορς για να έχουν ελπίδες κόντρα στους Μιλγουόκι Μπακς, στους Τελικούς της Ανατολής, θα πρέπει να τιθασεύσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Greek Freak παίζει το καλύτερο μπάσκετ της καριέρας του στα playoffs έχοντας κατά μέσο όρο 27.4 πόντους (52.2% στα σουτ), 11.4 ριμπ και 4.4 ασίστ ανά ματς και είναι κομβικής σημασίας ο περιορισμός του με τους Σέλτικς να δείχνουν τον δρόμο με τις άμυνες συνεργασίας που έβγαλαν πάνω του στο brake που κατάφεραν στο Game 1.

Στατιστικά τώρα οι Ράπτορς τέθηκαν αντιμέτωποι με τους Μπακς σε τέσσερα ματς της regular season με τα Ελάφια να επικρατούν σε τρία ματς. Ο Νικ Νερς προσπάθησε να αμυνθεί πάνω στον Γιάννη χρησιμοποιώντας δύο παίκτες.

Το μεγαλύτερο βάρος έπεσε πάνω στον Πασκάλ Σιάκαμ, έναν παίκτη που είναι μακρύς και αρκετά γρήγορος και είναι πιο κοντά στον σωματότυπο του Αντετοκούνμπο. Ο Καμερουνέζος έπεσε πάνω του σε 91 κατοχές με τον Έλληνα φόργουορντ να σκοράρει 41 πόντους με 15/27 σουτ.

Δεύτερος πέφτει πάνω του ο Καουάι Λέοναρντ που είναι πολύ δυνατός και προσηλωμένος στα αμυντικά του καθήκοντα. Έκανε μάλιστα εξαιρετική δουλειά αφού ο Γιάννης κόντρα στον Claw πήρε μόλις 3 σουτ (2/3) πετυχαίνοντας 4 πόντους μόλις.

Ιμπάκα (26 κατοχές) και ο Ανουνόμπι (24 κατοχές) είναι οι άλλοι παίκτες που κλήθηκαν να πέσουν πάνω στον Αντετοκούνμπο, ωστόσο o σκληροτράχηλος Άγγλος θα απουσιάσει από τα ματς κόντρα στους Μπακς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ