Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς: Μόνοι τους και όλοι τους (pic)

Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς: Μόνοι τους και όλοι τους (pic)

Από έρευνα που έκανε αμερικανική ιστοσελίδα προκύπτει ότι οι Τορόντο Ράπτορς έχουν την υποστήριξη της συντριπτικής πλειοψηφίας των Αμερικανών μπασκετόφιλων.

Ίσως είναι το τίμημα του να είσαι κορυφαίος… Πολλοί θέλουν να σε δουν να «πέφτεις» για να πανηγυρίσουν. Το ίδιο φαίνεται να παθαίνουν και οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Η ομάδα που έχει παρουσιάσει την τελευταία πενταετία ο Στιβ Κερ είναι μια από τις καλύτερες των τελευταίων δεκαετιών, με τους τέσσερις τίτλους στο διάστημα αυτό να πιστοποιούν του λόγου το αληθές.

Οι Γουόριορς λοιπόν στις 30 Ιουνίου ρίχνονται στη μάχη για την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος, κόντρα στους πρωτάρηδες Τορόντο Ράπτορς. Οι Καναδοί μάλιστα φαίνεται να έχουν κερδίσει τη συμπάθεια και την υποστήγριξη σχεδόν ολόκληρης της μπασκετικής Αμερικής.

Σύμφωνα με έρευνα που «έτρεξε» η αμερικανική ιστοσελίδα SFGate.com, 47 από τις 50 πολιτείες των ΗΠΑ επιθυμούν να δουν τον Καουάι Λέοναρντ και την παρέα του να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα, αναζητώντας μια αλλαγή σκηνικού. Για την ιστορία μόνο το Σαν Φρανσίσκο (έδρα των Γουόριορς), η Χαβάη και η Νεβάδα υποστηρίζουν του Dubs ενόψει των Τελικών του ΝΒΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ