Κληρώνει για τον Ντέιβις, όλα τα φώτα στη Νέα Ορλεάνη

Κληρώνει για τον Ντέιβις, όλα τα φώτα στη Νέα Ορλεάνη

Ο Άντονι Ντέιβις μετά από ένα χρόνο «φαγωμάρας» αναμένεται να αποχωρήσει από τη Νέα Ορλεάνη και το… μισό ΝΒΑ βρίσκεται στην πόρτα των Πέλικανς.

Η πολυπόθητη όπως εξελίχθηκε στιγμή για τον Άντονι Ντέιβις έφτασε. Ο καλύτερος ίσως ψηλός της Λίγκας αναμένεται να αλλάξει ομάδα με τους Πέλικανς να είναι ανοικτοί σε προσφορές από όλους τους ενδιαφερόμενους.

Ο πρώην πλέον GM των Πέλικανς που… τορπίλισε το σχεδόν κλεισμένο trade με τους Λέικερς τον χειμώνα αποτελεί εδώ και καιρό παρελθόν. Μετά το All Star Game ο Φρύδιας ήταν ξεκάθαρο πως υπολειτουργούσε και αγωνίζονταν τόσο όσο ώστε να μη χάσει τη φόρμα του.

Το καλοκαίρι πλέον ήρθε και η αναμενόμενη έλευση του Ζάιον Γουίλιαμσον από τα Draft του ΝΒΑ κάνει τους Πελεκάνους λιγότερο διστακτικούς στο να τον παραχωρήσουν. Άλλωστε κανείς δεν θέλει ένα δυσαρεστημένο superstar στην ομάδα του.

Όσον αφορά τώρα τις ομάδες που ενδιαφέρονται και έχουν ελπίδες να κάνουν δικό τους τον 26χρονο Ντέιβις, πρώτο φαβορί παραμένουν οι Λέικερς του ΛεΜπρον Τζέιμς, με τους Μπόστον Σέλτικς να είναι και αυτοί γερά στο κόλπο λόγω των πολύ καλών ανταλλαγμάτων και draft picks που μπορούν να βάλουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους, ισχυρό αουτσάιντερ παρουσιάζονται οι Τορόντο Ράπτορς, ενώ τόσο οι Νιου Γιορκ Νικς όσο και οι Μπρούκλιν Νετς, έχουν αρκετό χώρο διαθέσιμο στο salary cap τους για να μπορέσουν να προσεγγίσουν οικονομικά τον παίκτη.

Όπως και να έχει πέρα από την πραγματικά εντυπωσιακή σε ονόματα λίστα των free agents που αναμένεται να ανακατέψουν την τράπουλα, η απόκτηση του καλύτερου και πιο εξελίξιμου ψηλού στη Λίγκα από κάποια ομάδα μπορεί άνετα να αλλάξει τις ισορροπίες στο πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ