All in των Γουόριορς για Ντουράντ

All in των Γουόριορς για Ντουράντ

Οι Γουόριορς τα παίζουν όλα για όλα και προσφέρουν max συμβόλαιο στον Κέβιν Ντουράντ, κάτι που προσανατολίζονται να κάνουν όμως, άλλες τρεις ομάδες του ΝΒΑ…

Ο Κέβιν Ντουράντ τραυματίστηκε στο Game 5 των τελικών του ΝΒΑ, επιστρέφοντας νωρίτερα του αναμενόμενου από προηγούμενο τραυματισμό.

Στην προσπάθειά του να βοηθήσει τους Γουόριορς που βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο κόντρα στους Ράπτορς, έπαθε ρήξη αχίλλειο τένοντα και πλέον αναμένεται να επιστρέψει σε 8-9 μήνες στα παρκέ.

Αυτό όμως δεν τον κάνει λιγότερο «ποθητό», δεδομένου ότι με τη λήξη της σεζόν θα είναι free agent και ελεύθερος να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του. Μάλιστα τρεις ομάδες παραβλέπουν το γεγονός ότι θα είναι και πάλι υγιής τον ερχόμενο Φλεβάρη και είναι έτοιμες να του προσφέρουν 5ετές max συμβόλαιο. Πρόκειται για τους Λος Άντζελες Λέικερς, Μπρούκλιν Νετς και Λος Άντζελες Κλίπερς.

Οι τρεις μνηστήρες θα έχουν όμως έναν μεγάλο αντίπαλο. Τους ίδιους τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς που θέλουν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους με τον Ντουράντ. Με δεδομένο μάλιστα ότι ο Κλέι Τόμπσον μπορεί να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, η παραμονή του KD είναι σημαντική για να διατηρηθούν οι Πολεμιστές σε τροχιά πρωταθλητισμού.

Ο Ντουράντ βρίσκεται ήδη τρία χρόνια στους Γουόριορς και σε 208 ματς της regular season μετράει κατά μέσο όρο 25.8 πόντους, 7.1 ριμπάουντ, 5.4 ασίστ και 1.5 μπλοκ σε 34.1 λεπτά συμμετοχής, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων.

Πηγή: clutchpoints

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ