Λέοναρντ: «Δεν ήταν στις πρώτες μου επιλογές οι Ράπτορς»

Λέοναρντ: «Δεν ήταν στις πρώτες μου επιλογές οι Ράπτορς»

Ο Καουάι Λέοναρντ μίλησε, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τους Ράπτορς, λέγοντας πως οι Καναδοί δεν ήταν στις πρώτες του επιλογές, ενώ αποκάλυψε τι είπε στον Λάουρι μετά την ανταλλαγή των Ράπτορς και Σπερς.

Οι Τορόντο Ράπτορς κατέκτησαν το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορία τους κερδίζοντας με 4-2 νίκες του Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής των Καναδών, Καουάι Λέοναρντ, μίλησε για τους στόχους που είχε όταν κατέφθασε στο Τορόντο.

Ακόμη ξεκαθάρισε πως δεν ήταν από τις πρώτες του επιλογές σαν ομάδα, ενώ αποκάλυψε τι είπε στον Κάιλ Λάουρι λίγο μετά την περίφημη ανταλλαγή των Σπερς με τους Ράπτορς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Καουάι Λέοναρντ:

«Όλοι γνωρίζουμε πως το Τορόντο δεν ήταν από τους αγαπημένους προορισμούς, αλλά από την πρώτη μου μέρα σκεφτόμουν μόνο το παρόν. Ήθελα να γράψω ιστορία εδώ στο Τορόντο και αυτό έκανα. Πιστεύω πως η φανέλα που φοράς δεν μετράει, γιατί και πάλι παίζεις μπάσκετ.

Η ομάδα είχε ήδη πάει στα πλάι-οφ πριν φτάσω εγώ εκεί. Ήξερα πως ήταν ταλαντούχα ομάδα. Έφτασα στο Τορόντο με τη σωστή νοοτροπία, τέτοια νοοτροπία είχαμε μπαίνοντας στο παρκέ για να κερδίσουμε τα παιχνίδια.

Μια μέρα μετά την ανταλλαγή μου (από τους Σπερς στους Ράπτορς) έστειλα μήνυμα στον Λάουρι καθώς ήξερα ότι ήταν θυμωμένος επειδή είχαν δώσει τον καλύτερο του φίλο (ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν), ωστόσο έπρεπε να κάνουμε τα πράγματα να δουλέψουν. Και τώρα, είμαστε εδώ που είμαστε…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ