«Δεν φεύγει από τους Γουόριορς ο Ντ’ Άντζελο Ράσελ»

«Δεν φεύγει από τους Γουόριορς ο Ντ’ Άντζελο Ράσελ»

Πρόσφατα προέκυψαν κάποιες φήμες που έλεγαν πως ο Ντ' Άντζελο Ράσελ θα αποχωρήσει από τους Γουόριορς, με τα ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ να το διαψεύδουν.

Οι Γκόλντεν Στείτ Γουόριορς είδαν τον Κέβιν Ντουράντ να μετακομίζει στους Μπρούκλιν Νετς, με τον σταρ της ομάδας από τη Νέα Υόρκη, Ντ’ Άντζελο Ράσελ, να κάνει το αντίθετο δρομολόγιο και να γίνεται παίκτης των «πολεμιστών».

Έπειτα από αυτή την κίνηση οι πρώτες φήμες για το μέλλον του Ράσελ ξεκίνησαν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας και να κάνουν λόγο για άμεση αποχώρηση του 23χρονου γκαρντ από την ομάδα του Στιβ Κερ που θέλει να τον ξεφορτωθεί μέσω κάποιας ανταλλαγής το επόμενο διάστημα.

Τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα καταρρίπτει ο ιδιαίτερα έγκυρος ρεπόρτερ της ιστοσελίδας «The Athletic», Σαμς Σαράνια, ο οποίος τονίζει πως οι Γουόριορς έχουν ένα μακροπρόθεσμο πλάνο για τον πρώην παίκτη των Λος Άντζελες Λέικερς, επισημαίνοντας ακόμη πως θα ταιριάξει απόλυτα δίπλα στους Στεφ Κάρι και Κλέι Τόμπσον.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Σαμς Σαράνια για τον Ντ’ Άντζελο Ράσελ:

«Αν ο Ντ’Αντζελο Ράσελ πίστευε πως θα έφευγε από τους Γουόριορς μέσα σε ένα χρόνο, σίγουρα δεν θα αποφάσιζε να υπογράψει μάξιμουμ συμβόλαιο με την ομάδα. Έχουν ένα μακρόπνοο σχέδιο για εκείνον και πιστεύουν πως θα ταιριάξει απόλυτα πλάι στον Στεφ Κάρι και τον Κλέι Τόμπσον».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ