«Κανείς δεν θέλει να παίξει με τον Γουέστμπρουκ»

«Κανείς δεν θέλει να παίξει με τον Γουέστμπρουκ»

Σφοδρή επίθεση στον Ράσελ Γουέστμπρουκ εξαπέλυσε ο μάνατζερ του Ντουράντ, Ράντι Γουίλιαμς.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και κυρίως την φυγή του Τζορτζ από την Οκλαχόμα, έχει βουίξει η πιάτσα του ΝΒΑ με τις φήμες να λένε πως οι Θάντερ και Γουέστμπρουκ ετοιμάζονται να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Ο Russ μαζί με τον GM των Θάντερ, Σαμ Πρέστι, ψάχνουν να βρουν το καλύτερο trade για να ωφεληθούν τόσο η ομάδα όσο και ο παίκτης, μετά από 11 χρόνια κοινής πορείας. Η αλήθεια είναι πως οι ομάδες εμφανίζονται διστακτικές στο να βάλουν στο ρόστερ τους τον MVP 2017.

Η λογική λέει πως οι ομάδες θα έκαναν ουρά για έναν παίκτη που στα 30 του έχει μέσους όρους καριέρας 23 όντους, 7 ριμπάουντ και 8.4 ασίστ, ενώ στις τρεις τελευταίες σεζόν κινείται μόνιμα σε ρυθμούς triple double (26.8π/10.6 ριμπ/10.4 ασίστ). Ωστόσο ίσως εκεί να κρύβεται και το κλειδί για το γφεγονός π[ως εν είναι και τόσο… δημοφιλής.

Μια πλευρά του νομίσματος αποκαλύπτει ο Ράντι Γουίλιαμς, μάνατζερ του Ντουράντ που είπε μερικές αλήθειες εν μέσω της επίθεσης που εξαπέλυσε κατά του Γουτέστμπρουκ:

«Κανείς δεν θέλει να παίξει μαζί με τον Russ. Όλοι ρίχνουν το φταίξιμο στους άλλους όταν χάνουν οι Θάντερ, και ποτέ σε εκείνον. Έχουν μπερδέψει το κακό μπάσκετ με την αφοσίωσή που δείχνει στην Οκλαχόμα. Νοιάζεται περισσότερο για τα προσωπικά του στατιστικά παρά για τις νίκες της ομάδας του.

Όλοι μπορούν να λένε ότι θέλουν. Όμως οι ιδιοκτήτες και οι GM’s στο ΝΒΑ ξέρουν την αλήθεια για τον Γουέστμπρουκ και τον τρόπο παιχνιδιού του. Η Οκλαχόμα πρέπει να τον κάνει trade. Και αυτός με τη σειρά του θα πρέπει να γίνει καλύτερος παίκτης και κυρίως συμπαίκτης. Μπορεί να κρατήσει αυτήν την ένταση και τον ανταγωνισμό. Όμως η πραγματικότητα είναι ξεκάθαρη. Κανείς δεν θέλει να παίξει μαζί του!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ