«Ο Ντουράντ δεν μιλιόταν με τους συμπαίκτες του στο δεύτερο μισό της σεζόν»

«Ο Ντουράντ δεν μιλιόταν με τους συμπαίκτες του στο δεύτερο μισό της σεζόν»

Σιγά σιγά αρχίζει να βγαίνει προς τα έξω το κλίμα στα αποδυτήρια των Γουόριορς, που μόνο ειδυλλιακό δεν ήταν, με επίκεντρο πάντα τον Κέβιν Ντουράντ.

Όσοι παρακολουθούσαν από κοντά το ΝΒΑ και το τι γινόταν στους Γουόριορς, καταλάβαιναν πως κάτι δεν πήγαινε καλά  στην ομάδα του Στιβ Κερ. Μπορεί οι νίκες στην αρχή της σεζόν να κάλυπταν τα προβλήματα, όμως με τις πρώτες αναποδιές βγήκε προς τα έξω το κακό κλίμα.

Αποκορύφωμα ήταν ο on camera τσακωμός του Κέβιν Ντουράντ με τον Ντρέιμοντ Γκριν και μάλιστα εν ώρα αγώνα, που έδειξε πως το κλίμα μόνο καλό δεν ήταν για τον Κέβιν Ντουράντ. Αυτό αποτελούσε όπως φαίνεται ήταν η κορυφή του παγόβουνου. Όπως φάνηκε και από την αφήγηση του Κρις Χέινς, έγκυρου και πάντα καλά ενημερωμένου δημοσιογράφου στα θέματα του ΝΒΑ.

«Υπήρξε μία φάση που ο Κέβιν Ντουράντ σταμάτησε να μιλάει στους συμπαίκτες του. Δεν είχε κανέναν στην ομάδα, που να είναι κοντά. Ο μόνος που ήταν πραγματικά κοντά του ήταν ο Κουίν Κουκ, με τον οποίο κατάγονται από το ίδιο μέρος.

Όμως, ο Κουκ είναι νεαρός και δεν έχει τόσο μεγάλη υπόσταση μέσα στην ομάδα. Ύστερα από όσα έγιναν με τον Ντρέιμοντ Γκριν και τις φήμες για τους Νικς, ο Ντουράντ σταμάτησε να μιλάει. Ένιωσε πως αν έλεγε κάτι ο κόσμος θα το ερμήνευε ως ότι σκέφτεται τη free agency. Μπορούσατε να τον δείτε να φεύγει μόνος του από το γήπεδο και να πηγαίνει μόνος του σε αυτό. Πραγματικά, δεν μιλούσε σε κανέναν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ