Ράπτορς: Σιάκαμ τετραετίας με maximum επέκταση συμβολαίου

Ράπτορς: Σιάκαμ τετραετίας με maximum επέκταση συμβολαίου

Οι πρωταθλητές του NBA, Τορόντο Ράπτορς, έδωσαν maximum συμβόλαιο τεσσάρων ετών στον Πασκάλ Σιάκαμ και τον «έδεσαν» προκειμένου να γίνει ο επόμενος ηγέτης τους.

Οι πρωταθλητές του NBA έχασαν τον Καουάι Λέοναρντ και μαζί τον τίτλο του απόλυτου φαβορί, φυσικά με βάση όσα είδαμε την προηγούμενη σεζόν.

Μπορεί ο Λέοναρντ να μετακόμισε από τους Τορόντο Ράπτορς στους Λ.Α Κλίπερς, ωστόσο οι «Βόρειοι» του έδωσαν τα «κλειδιά της ομάδας» και του έκαναν επέκταση του συμβολαίου του προκειμένου να φτιάξουνε έναν κορμό γύρω του.

Οι Καναδοί θέλουν να διατηρηθούν στο δυνατότερο αγωνιστικό επίπεδο και έτσι στοχεύουν να επενδύσουν σε ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα του πρωταθλήματος.

Ο Σιάκαμ έκανε τετραετή maximum επέκταση με τους Ράπτορς, δηλαδή έως τη σεζόν 2023/24.

Ο 25χρονος φόργουορντ έκανε εκπληκτική σεζόν πέρυσι, είχε 16.9 πόντους από 60.2% στο δίποντο, 36.9% στο τρίποντο και 78.5% στις βολές, μαζί με 6.9 ριμπάουντ, 3.1 ασίστ, ένα κλέψιμο και σχεδόν ένα μπλοκ ανά 31.9 λεπτά συμμετοχής σε 80 αγώνες της κανονικής περιόδου.

Αποτέλεσμα των εξαιρετικών αυτών εμφανίσεων, που φυσικά βοήθησαν στα μέγιστα στο να κατακτήσει το δαχτυλίδι η ομάδα του, θα του αποφέρουν 129.9 εκατομμύρια δολάρια τα οποία θα προσθέσει στον λογαριασμό του.

Η  επέκταση αυτή θα ξεκινήσει τη σεζόν 2020/21 (29 εκατομμύρια δολάρια) και θα τελειώσει τη σεζόν 2023/24 (36 εκατομμύρια δολάρια).

Όπως γίνεται αντιληπτό τα απίστευτα ποσά στον μαγικό κόσμο του NBA συνεχίζονται να πλανώνται πάνω από τις ΗΠΑ και με τους παίκτες να έρχονται σε ιστορικές συμφωνίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ