Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Ανησυχία στους λοιμωξιολόγους για εξαρση κρουσμάτων μετά τον συνωστισμό εξυγιαντών για να γιορτάσουν τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Στα 150εκ. δολάρια το κόστος της επανεκκίνησης

Το κόστος της επανεκκίνησης της σεζόν στο NBA σε ένα ελεγχόμενο περιβάλλον, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια όλων, υπολογίζεται σε πάνω από 150 εκατομμύρια δολάρια, όπως ανέφερε το ESPN.

Στα 150εκ. δολάρια το κόστος της επανεκκίνησης | to10.gr

Ο κομισάριος του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ, και το διοικητικό συμβούλιο της λίγκας επέλεξαν το Walt Disney World Resort, όπου θα φιλοξενηθούν οι 22 ομάδες της επανέναρξης. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν σε ένα… αποστειρωμένο περιβάλλον, όπου οι παίκτες θα έχουν αρκετούς περιορισμούς για να αποτρέψουν την εξάπλωση του κορωνοϊού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μεταξύ των δαπανών του NBA θα είναι τα καθημερινά τεστ για COVID-19, η θεραπεία και η καραντίνα σε περίπτωση που βρεθούν θετικά δείγματα, τα γεύματα, η ασφάλεια, η μεταφορά, η απολύμανση εγκαταστάσεων και η διοργάνωση αγώνων σε πολλές τοποθεσίες (έχουν επιστρατευτεί τρεις αρένες για χρήση).

Παράλληλα, το NBA έχει υπολογίσει μία απώλεια άνω του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων σε έσοδα που σχετίζονται με πωλήσεις εισιτηρίων, καθώς οι αναμετρήσεις θα διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών.