Μπαρμπόσα:«Η Ελλάδα μπορεί να κερδίσει την διοργάνωση»

Μπαρμπόσα:«Η Ελλάδα μπορεί να κερδίσει την διοργάνωση»

Σίγουρος για την δυναμική της Βραζιλίας εμφανίστηκε ο έμπειρος άσος Λεαντρίνιο Μπαρμπόσα, σε δηλώσεις του μετά το νικηφόρο παιχνίδι με την Νέα Ζηλανδία.

Ο Λεαντρίνιο Μπαρμπόσα ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών, αν όχι ο καλύτερος παίκτης, στη νίκη της Βραζιλίας κόντρα στην Νέα Ζηλανδία (102-94), πετυχαίνοντας 22 πόντους.

Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ ο άσος της «σελεσάο» μίλησε για την προσεχή αναμέτρηση με την Εθνική μας ομάδα, τονίζοντας πως παρά την δυναμική της Ελλάδος, είναι έτοιμοι για την νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπαρμπόσα στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Όλοι οι αγώνες είναι απαιτητικοί, όχι μόνο αυτός με την Ελλάδα. Σίγουρα, μιλάμε για μια ομάδα που μπορεί να κερδίσει τη διοργάνωση. Έχει σημασία πώς θα παίξουμε εμείς. Ξέρουμε ότι υπάρχει ο Γιάννης, ένας σπουδαίος παίκτης, θα προσπαθήσουμε να τον σταματήσουμε, όπως με όλους τους παίκτες.

Είναι ένα σκληρό παιχνίδι, αλλά τίποτα δεν είναι αδύνατο. Είμαστε όλοι έτοιμοι, κι εγώ κι οι συμπαίκτες. Έχουμε ένα πολύ καλό γκρουπ. Θέλουμε να κερδίσουμε».

Ενώ για τον προπονητή του Αλεξάνταρ Πέτροβιτς σχολίασε:

«Είναι ο καλύτερος! Κάνει σπουδαία δουλειά, είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε μαζί. Μαζί με όλο το επιτελείο, κάνει τρομερή δουλειά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ