Skoda Scala – Ένα σκαλί… ψηλότερα

Skoda Scala – Ένα σκαλί… ψηλότερα

H τσεχική φίρμα ξεκίνησε τη διαδικασία ανανέωσης του Scala η οποία θα εστιάσει σε στοχευμένες παρεμβάσεις και στη συνολική βελτίωση των χαρακτηριστικών του χωρίς υπερβολές

Φωτογραφίες: Automedia

To μικρομεσαίο hatchback αποτελεί από τα νεότερα μοντέλα στην γκάμα της Skoda καθώς ήταν μόλις το 2019 που ανέλαβε να αντικαταστήσει το Rapid. Αυτό βέβαια δεν το απαλλάσσει από την εθιμοτυπική διαδικασία ανανέωσης η οποία, όπως προδίδουν τα καμουφλαρισμένα πρωτότυπα του μοντέλου μόλις ξεκίνησε.

Το καμουφλάζ που έχουν εφαρμόσει οι μηχανικοί της Skoda είναι ιδιαιτέρως επιμελές χωρίς όμως να καταφέρνει να κρύψει τα πάντα όπως για παράδειγμα τα νέα φωτιστικά σώματα και τα ανασχεδιασμένα στοιχεία σε γρίλια, προφυλακτήρα και εισαγωγές αέρα. 

Πιο σύνθετα ως προς την αποκωδικοποίηση είναι τα πράγματα στο πίσω τμήμα όπου το καμουφλάζ κρύβει καλύτερα τις λεπτομέρειες αν και οι αλλαγές δεν προδιαγράφονται σε κάθε περίπτωση συνταρακτικές. 

Αντιθέτως εκεί που αναμένεται να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στη διαδικασία της ανανέωσης είναι στην ψηφιακή πλευρά του εσωτερικού καθώς δεδομένα το νέο Scala θα υιοθετήσει νέες εφαρμογές και ψηφιακές ευκολίες. Από την εξίσωση δεν θα λείψουν φυσικά οι στοχευμένες παρεμβάσεις στη σχεδίαση που θα αποσκοπούν σε περισσότερη εργονομία και άνεση και συνδυαστικά με τις νέες επιλογές σε υφές και επενδύσεις θα προσφέρουν μια ακόμα πιο σύγχρονη αίσθηση. 

Ήπιες προδιαγράφονται οι αλλαγές στην γκάμα κινητήρων καθώς, το Scala αναμένεται να συνεχίσει με τα ίδια σύνολα σε βελτιωμένες εκδοχές κυρίως ως προς τις προδιαγραφές εκπομπών ρύπων. Σε αυτό το πλαίσιο, κάθε άλλο παρά θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο το ανανεωμένο Scala να εντάξει στις επιλογές του ήπια υβριδική τεχνολογία ή ακόμα και plug-in υβριδική τεχνολογία.

Σε ό,τι αφορά το χρονοδιάγραμμα, αν και προς το παρόν δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις η έλευση της ανανεωμένης εκδοχής του θα πρέπει να τοποθετείται προς τα τέλη της επόμενης χρονιάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ