Ford Kuga: Σε τροχιά προσέγγισης

Ford Kuga: Σε τροχιά προσέγγισης

Το compact crossover της Ford ετοιμάζεται να υποδεχτεί την ανανεωμένη εκδοχή του η οποία αναμένεται σύντομα

H Ford συνεχίζει με ταχείς ρυθμούς την ανανέωση της γκάμας της και μετά τα Fiesta και Focus σειρά στα πεδία δοκιμών παίρνει το Kuga στην παραλλαγή ST Line. 

Από την στιγμή που το Kuga πρωτοπαρουσιάστηκε το 2019, αποτελεί το αναμενόμενα το επόμενο μοντέλο στην γκάμα της «μπλε οβάλ» φίρμας που θα υποδεχτεί μια σειρά βελτιώσεων, επιστρέφοντας ανανεωμένο.

Βάσει των λήψεων του φωτογραφικού φακού, το ανανεωμένο Kuga θα υιοθετήσει μια ανάλογη αισθητική γραμμή με τα Fiesta και Focus . Έτσι, μια απλή παρατήρηση αρκεί για να εντοπίσει κανείς το μεγεθυμένο έμβλημα της Ford πάνω από τη γρίλια που υιοθετεί την ίδια γεωμετρία με τα παραπάνω μοντέλα. 

Ανασχεδιασμένος είναι και ο προφυλακτήρας ο οποίος πλαισιώνεται από νέου σχεδιασμού εισαγωγές αέρα ενώ το παζλ συμπληρώνουν τα νέα φωτιστικά σώματα τα οποία πλέον συνδέονται με ένα μια οριζόντια γραμμή LED που παρεπιδημεί πάνω από την γρίλια. 

Τα πλευρικά τμήματα δεν παρουσιάζουν διαφορές σε σχέση με την μέχρι σήμερα γνωστή εκδοχή του μοντέλου αν και πλέον οι αναβατήρες βάφονται στο χρώμα του αμαξώματος.

Στο πίσω τμήμα οι αλλαγές είναι πιο περιορισμένες σε σχέση με την όψη μιας και τουλάχιστον στην προκειμένη περίπτωση, οι μόνες διαφορές εστιάζονται στα παραλλαγμένα γραφικά στο εσωτερικό των φωτιστικών σωμάτων και τη νέα χειρολαβή για την πέμπτη θύρα. 

Σημαντικότερες προδιαγράφονται οι διαφοροποιήσεις στο εσωτερικό με κυρίαρχες τις δύο οθόνες των 12,3 ιντσών και των 13,2 ιντσών για τον ψηφιακό πίνακα οργάνων και το infotainment αντίστοιχα τα οποία θα επωφεληθούν από την τελευταία εκδοχή του λειτουργικού της Ford, SYNC4.

Εκεί που δεν αναμένονται αλλαγές είναι στην γκάμα κινητήρων η οποία θα εξακολουθεί να απαρτίζεται από κινητήρα βενζίνης με χωρητικότητα 1,5 λίτρου, 120 και 150 ίππων καθώς και υβριδική και plug-in υβριδική έκδοση ισχύος με ισχύ 190 και 225 ίππων. 

Αυτό που μένει να αποδειχθεί είναι το χρονοδιάγραμμα άφιξης του ανανεωμένου Kuga στην Ευρώπη, καθώς οι συγκεκριμένες λήψεις προέρχονται από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, όπου το SUV διατίθεται με την ονομασία Escape. Σε κάθε περίπτωση, με δεδομένο ότι πρόκειται για προχωρημένες δοκιμές εξέλιξης θα πρέπει να αναμένουμε το νέο Kuga εντός του 2023.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ