Ολυμπιακός : Η αθώωση, ο Πέδρο και το… ξεμάτιασμα

Ολυμπιακός : Η αθώωση, ο Πέδρο και το… ξεμάτιασμα

Το ξέσπασμα της διοίκησης και της ομάδας δεν έχει έρθει ακόμα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΝΤΥΠΑΣ

Ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς έχει φτάσει πια σε επίπεδο που και να μην φορτσάρει δεν δυσκολεύεται στο να κερδίσει τα εν Ελλάδι παιχνίδια. Το είδαμε στον τελικό του Κυπέλλου, με την πειραματική άμυνα, το είδαμε και στις δύο πρώτες αγωνιστικές του ελληνικού πρωταθλήματος.

Τόσο κόντρα στον Αστέρα, όσο και κόντρα στον βελτιωμένο φέτος Παναιτωλικό, οι «αναπληρωματικοί» καθάρισαν για τους Πειραιτώτες. Χωρίς να έχει ακόμα ολοκληρωθεί το ρόστερ, καθώς απομένουν σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις, ο Πορτογάλος τεχνικός μπορεί κάλλιστα να δοκιμάζει παίκτες, τρία διαφορετικά συστήματα και το αποτέλεσμα να είναι ιδανικό για την ομάδα.

Με τον Μαρτίνς στον πάγκο, δεν θα μου προκαλέσει την παραμικρή έκπληξη, εάν ο Μπρούνο μετατραπεί σε σύγχρονο μπακ! Ήδη οι δύο πρώτες του εμφανίσεις στο  δεξί άκρο της άμυνας, ήταν εξαιρετικές. Κάποια στιγμή, από αυτή εδώ τη γωνία, θα… μετρήσουμε πόσοι παίκτες βελτιώθηκαν την τελευταία τριετία, από τον Πορτογάλο τεχνικό…

Την τελευταία εβδομάδα, έφυγε και το κακό μάτι από τον Ελ Αραμπί. Η αρχή έγινε στο ματς με την Ομόνοια και κόντρα στο Αγρίνιο, ο «πιστολέρο» έδειξε ότι και φέτος θα ματώσει τα αντίπαλα δίχτυα. Γιατί με αυτά που συνέβαιναν στον Ελ Αραμπί, τρίβαμε τα μάτια μας. Ενδεικτικά θυμίζω, τις ευκαιρίες και το πέναλτι που έχασε στον τελικό με την ΑΕΚ. Γκίνια ήταν και πέρασε και η συνέχεια θα είνι εφιαλτική για τους αντιπάλους των νταμπλούχων.

Αναφερθήκαμε προηγουμένως στην Ομόνοια. Εδώ στην Κύπρο, το 10.gr θα σας μεταφέρει τα πάντα. Όπως κάνει πάντα. Ο Ολυμπιακός την Τρίτη το βράδυ πρέπει να κάνει το μισό βήμα που του απομένει για την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Το… ενάμιση βήμα, έγινε με το 2-0 του πρώτου αγώνα. Προσοχή χρειάζεται και ένα γκολ νωρίς, προκειμένου η σεμνή τελετή να λάβει τέλος, με συνοπτικές διαδικασίες.

Πάμε τώρα και στο θέμα των ημερών, το οποίοι κάποιοι προσπέρασαν. Την… άκουσον άκουσον, αθώωση του Ολυμπιακού (φυσικά και της ομάδας του Περιστερίου) από την επιτροπή δεοντολογίας

της ΕΠΟ. Όσοι ακούτε τις βραδινές εκπομπές, όταν «έσκασε» η εισήγηση της κ. Σπανού, είχα ξεκαθαρίσει αρκετές φορές, ότι δεν πρόκειται να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός για το… σπασμένο τηλέφωνο από την Πορτογαλία (μου είπαν, του είπα, μας είπαν και όλα τα σχετικά).

Σε ένα πράγμα έπεσε έξω. Πίστευα – και το έλεγα – ότι η εισήγηση μπορεί να μην φτάσει καν στην ακροαματική διαδικασία. Που για μένα ήταν και το πιο σωστό.

Τέλος λοιπόν, σε ένα ακόμη «στημένο» ματς και για να τα λέμε όλα, πάλι καλά που δεν έγινε over, το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό! Γιατί με 0-0 ημίχρονο και δύο γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα, όλα ήταν πιθανά…

Πέρα από την πλάκα, ο κόσμος του Ολυμπιακού ξέσπασε. Τα τελευταία χρόνια και τί δεν έχει ακούσει. Για… κλεμμένα πρωταθλήματα, για ομάδες δορυφόρους, για… ματιασμένους παίκτες, για ύποπτες στοιχηματικά νίκες. Οπότε, το ξέσπασμα είναι λογικό, αν κάνει κάποιος βόλτα στα social media, ή έχει την δυνατότητα να διαβάσει μηνύματα στους ραδιοφωνικούς σταθμούς. Αυτός που δεν έχει ξεσπάσει ακόμα, είναι ένας. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Και εκεί να δείτε έργα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ