Είναι η ώρα του και ο Αϊτόρ πρέπει να το εκμεταλλευτεί

Είναι η ώρα του και ο Αϊτόρ πρέπει να το εκμεταλλευτεί

Ο τραυματισμός του Τάσου Χατζηγιοβάνη αφήνει χώρο στην ενδεκάδα για έναν παίκτη που δεν έχει δικαιολογήσει τις προσδοκίες που υπήρχαν...

Ο τραυματισμός του Τάσου Χατζηγιοβάνη ήρθε σε κακό σημείο για τον Παναθηναϊκό. Κακό επειδή σε ατομικό επίπεδο ο 24χρονος εξτρέμ ήταν φορμαρισμένος και σε ομαδικό, διότι η τριάδα Χατζηγιοβάνη – Βιγιαφάνιες – Μακέντα είχε βρει τον κώδικα συνεργασίας της και απέδιδε. Συνεπώς, το σπάσιμο ενός κρίκου από την αλυσίδα βάζει δύσκολα στον Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος πρέπει να την κολλήσει με το κατάλληλο συστατικό.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, δεν μπορεί να είναι άλλος από τον Αϊτόρ Κανταλαπιέντρα. Ο Ισπανός εξτρέμ το προηγούμενο καλοκαίρι αποκτήθηκε για να κάνει τη διαφορά στον Παναθηναϊκό. Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και η κατάσταση που διαμορφώθηκε δεν επέτρεψαν στον Αϊτόρ να δώσει αυτά που μπορεί. Να θυμίσει τον ποδοσφαιριστή ο οποίος κέρδισε τις εντυπώσεις στην Ολλανδία με την Τβέντε.

Όμως, μόνο αργά δεν είναι. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται όση ποιότητα έχει στο ρόστερ του, προκειμένου να επιστρέψει στην Ευρώπη. Η συμμετοχή στα προκριματικά του Conference League είναι ο μεγάλος στόχος των Play Off για το Τριφύλλι και αυτοί που θα ωφεληθούν περισσότερο από την επίτευξη του, είναι ο προπονητής και οι παίκτες.

Ο Αϊτόρ έχει δείξει ψήγματα των ικανοτήτων του, αλλά δεν έχει διάρκεια. Βέβαια, δεν ευθύνεται απόλυτα ο ίδιος, αφού ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος δεν έχει ρυθμό, είναι δύσκολο να ξεδιπλώσει τις αρετές του. Με τον αφιονισμένο Χατζηγιοβάνη στην ενδεκάδα, ήταν δύσκολο να βρει χώρο ο Αϊτόρ. Τώρα, τα πράγματα άλλαξαν.

Ο Μπόλονι δοκίμασε βασικό τον 25χρονο επιθετικό την Παρασκευή και αυτός προβάλλει ως το φαβορί για να αρχίσει απέναντι στον Άρη, την Κυριακή στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Απ’ ότι φαίνεται, φτάνει η ώρα του Αϊτόρ. Έστω και αργά, ο Αϊτόρ πρέπει να δικαιολογήσει τις προσδοκίες και το συμβόλαιο του…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ