Παναθηναϊκός : Μόνο το 3Χ3 σώζει το… στραβοπάτημα

Παναθηναϊκός : Μόνο το 3Χ3 σώζει το… στραβοπάτημα

Ο Παναθηναϊκός έχει μία τελευταία ζαριά για να προλάβει το τραίνο της Ευρώπης.

Μετά από μία ήττα, τα αναθέματα είναι φυσιολογικά. Ειδικά όταν πρόκειται για ένα αποτέλεσμα που απομακρύνει πολύ τον στόχο του Παναθηναϊκού, που είναι τα προκριματικά του Conference League. Γιατί κακά τα ψέματα, με το διπλό του Άρη στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και με τις νίκες του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα για το Τριφύλλι.

Ούτε το κλίμα ευνοεί την ποδοσφαιροκουβέντα απόψε το βράδυ, όταν έχει προηγηθεί μία τόσο δύσκολη σεζόν. Γιατί με μία προσεκτική ανάγνωση, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε επειδή στράβωσαν όλα. Το ήλεγχε το παιχνίδι με τον Άρη, δεν είχε απειληθεί, πήρε και προβάδισμα στο σκορ με μία ωραία επιθετική ενέργεια, με την ασίστ του Χουανκάρ και την κεφαλιά του Σανκαρέ.
Αλλά στο δεύτερο ημίχρονο όλα πήγαν στραβά. Ο Μαουρίσιο, ένας από τους πιο έξυπνους και έμπειρους παίκτες αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα που μπορούσε να αποφύγει. Μετά από πάσα του Μπερτόλιο, η μπάλα κόντραρε στον Μολό και στρώθηκε στον αμαρκάριστο Μάνο για να ισοφαρίσει με πλασέ. Στο σουτ του Σάσα ο Διούδης απέκρουσε ασταθώς και έστρωσε τη μπάλα στον Γκαρσία για να σκοράρει εξ’ επαφής με σουτ. Δηλαδή, όλα ανάποδα…

Ο Άρης καλλιεργεί μία άποψη ότι νίκησε δίκαια στο «Απόστολος Νικολαΐδης», κέρδισε τις εντυπώσεις και έχει την άνεση να το περνάει προς τα έξω. Ο Παναθηναϊκός είναι στα… σκοινιά και αδυνατεί να πείσει για το αντίθετο. Όμως, όποιος παρακολουθούσε τη ροή του 90λεπτου, ξέρει ότι στο 11VS11 το ματς θα είχε άλλη κατάληξη.

Φυσιολογικά, «τρώει» και τα αναθέματα ο προπονητής. Διότι εξυπακούεται ότι ο Λάζλο Μπόλονι φέρει την ευθύνη, αφού ηγείται της ομάδας. Αυτός θα κριθεί αυστηρά από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ για τη διαφαινόμενη αποτυχία. Από την άλλη, προφανώς δεν αποβλήθηκε ο Μπόλονι, δεν στάθηκε άτυχος στην κόντρα, δεν απέκρουσε ασταθώς. Αλλά η μοίρα των προπονητών είναι να πληρώνουν και μεταβλητές που δεν εξαρτώνται από εκείνους.

Πλέον, υπάρχει άλλη μία ζαριά. Την Τετάρτη ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Εκεί που τη νίκησε στο πρωτάθλημα τον προηγούμενο Δεκέμβριο. Με ένα 3Χ3 στις τρεις αγωνιστικές που ακολουθούν, ο Παναθηναϊκός θα ξαναπάρει την κατάσταση στα χέρια του. Καθόλου εύκολο να το πετύχει, όχι και αδύνατο απ’ όσα έχουμε δει μέχρι τώρα…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ