Ούτε ως ανέκδοτο η «ισονομία» του Γραμμένου!

Ούτε ως ανέκδοτο η «ισονομία» του Γραμμένου!

Τα φάλτσα της διαιτησίας και το χαμένο πορτοφόλι των παικτών του Ολυμπιακού!

Δείχνει να τη χάνει τη μάχη με την… κάθαρση ο Ολυμπιακός. Του έπεσαν πολλές μαζεμένες οι… αμφισβητούμενες φάσεις, ενώ και οι παίκτες του δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Το τι θα διαλέξει ο καθένας για «δικαιολογία» είναι σχετικό, όμως το βέβαιο είναι ότι το κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις.

Στη μία υπάρχει η αντιμετώπιση του Ολυμπιακού από την ΕΠΟ του Γραμμένου στην οποία υπάγεται η διαιτησία. Η «ισονομία» που υποσχέθηκε ο συμπολίτης του Σαββίδη δεν μπορεί να εκληφθεί ούτε ως ανέκδοτο. Το γνωρίζαμε όλοι άλλωστε αυτό που θα επακολουθήσει και απλά το επιβεβαιώσαμε και στο γήπεδο. Καμία έκπληξη. Μέχρι και ο Γκαρθία που είναι «φρέσκος» στη χώρα μας δεν μπορεί να εξηγήσει πως και οι αποφάσεις των διαιτητών στις αμφισβητούμενες φάσεις είναι όλες εις βάρος της ομάδας του. Νέος είναι και θα μάθει. Εδώ άκουσε ότι τον τραυμάτισε ο γιατρός του Ολυμπιακού στην Τούμπα και δεν μπορεί να καταλάβει τι γίνεται με τους διαιτητές;

Από τη στιγμή όμως που το συμβούλιο της ΕΠΟ γίνεται στο ξενοδοχείο του Σαββίδη και η Εθνική ομάδα αφήνει το Καραϊσκάκη για την Τούμπα, τότε δεν θα έχει κανένα ενδοιασμό ο Ευαγγέλου. Όπως δεν είχε ο Παπαπέτρου, όπως δεν είχαν οι Σιδηρόπουλος, Μάνταλος, Στυλιαράς, Αρετόπουλος, Καλογερόπουλος. Είναι πολλοί οι διαιτητές, δεν είναι και λίγοι.

Πάμε τώρα να το γυρίσουμε το νόμισμα. Ο Γκαρθία και οι παίκτες του δεν το διαχειρίστηκαν σωστά το ματς. Το άδειο γήπεδο είναι ένα ζήτημα, όμως δεν μπορεί να αποτελέσει άλλοθι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας. Όταν προηγείσαι στο 60’ και μένει για μισή ώρα με παίκτη λιγότερο ο αντίπαλός σου, τότε δεν γίνεται να βγάζεις 10-10 στις τελικές προσπάθειες.

Κι αυτή τη φορά δεν έφταιγε κανένας στον Τζούρτζεβιτς που βρέθηκε σε δύο φάσεις για γκολ αλλά απέτυχε να τελειώσει το ματς.  Όπως και δεν δικαιολογείται να μένει ο Ολυμπιακός στο δικό του μισό γήπεδο και να δέχεται την πίεση από τον Παναθηναϊκό που έπαιζε χωρίς σέντερ φορ.  Κανείς δεν υποτιμά την προσπάθεια των παικτών του Ουζουνίδη, γνωρίζοντας μάλιστα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι όμως οι πιο ακριβά πληρωμένοι, αλλά παρόλα αυτά έχασαν και μάλιστα δύο φορές και με τον ίδιο τρόπο από την ΑΕΚ, η οποία ούτε που φαντάζεται τα συμβόλαια που υπάρχουν στους ερυθρόλευκους.

Το γεμάτο πορτοφόλι να χάνει από το άδειο; Απαράδεκτο, ακόμη όταν η σφυρίχτρα είναι όλο φάλτσα. Και υποθέτουμε ότι τέτοια συμβόλαια δύσκολα θα βρούνε οι περισσότεροι παίκτες του Ολυμπιακού στις επόμενες ομάδες τους.  Γιατί είναι ξεκάθαροι ότι ελάχιστοι από αυτούς θα συνεχίσουν στο Ρέντη…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ