Ποιότητα και… κοχόνες

Ποιότητα και… κοχόνες

Ο Θρύλος πήρε τεράστια νίκη επί της Εφές, με το νέο του ηγέτη Κώστα Σλούκα να πραγματοποιεί απίστευτη εμφάνιση.

Χίλια άτομα στο ΣΕΦ. Αμέτρητα στα σπίτια τους ή στις δουλειές τους, παρακολουθούσαν την τεράστια ματσάρα του Ολυμπιακού με την Εφές. Όλοι το ίδιο έκαναν στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Με παγωμένο βλέμμα κοίταζαν την μπάλα να φεύγει από τα χέρια του Κώστα Σλούκα. Μόλις αυτή αναπαύθηκε στο δίχτυ έκρηξη.

«Βούτηξαν» μέσα οι αγνοί φίλοι της ομάδας. Γίνεται να κρατηθείς; Γίνεται να μην αγκαλιάσεις αυτόν τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ παίκτη. Με τίποτα. Το ματς έληξε και άρχισε το τραγούδι.

Έκανε δηλώσεις ο μεγάλος πρωταγωνιστής με… χαλί από πίσω που λέμε και στο ραδιόφωνο. «Κώστας Σλούκας οέ, οέ, οέ», τραγουδούσαν οι χίλιοι φίλοι της ομάδας. Έκανε δηλώσεις ο Γιώργος Μπαρτζώκας, το ίδιο. Το «Κώστας Σλούκας, οέ, οέ, οέ» δονούσε την ατμόσφαιρα, λες και το ΣΕΦ ήταν γεμάτο.

Μπορεί ο ίδιος να μην ήθελε να απαντήσει στην ερώτηση για το νέο ηγέτη της ομάδας, αλλά μετά την αποχώρηση του θρύλου Βασίλη Σπανούλη, αυτός διαθέτει ποιότητα και… κοχόνες.

Το σουτ που έκρινε το ματς, μπορεί και να μην έμπαινε. Για μένα σημασία έχει ότι δεν κρύβεται. Θα πάρει την μπάλα, θα τον περιμένουν οι αντίπαλοι και αυτός θα βρει τον τρόπο. Το έκανε με την Φενέρ, το έκανε και κόντρα στην Εφές. Και θα το κάνει και στο μέλλον.

Είναι ο νέος ηγέτης του Ολυμπιακού. Είναι αυτός που θα τραβήξει την ομάδα στα δύσκολα. Είναι αυτός που μπορεί να την οδηγήσει ξανά στους τίτλους. Δεν υπάρχει αμφιβολία.

Στα τα του αγώνα. Ο Σλούκας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής, αλλά δεν ήταν μόνος. Όλοι έδωσαν ότι μπορούσαν σε ένα ματς με μπασκετικό ξύλο, σε ένα ματς που θύμιζε ημιτελικό φάιναλ φορ.

Μεγάλο ματς από τον Βεζένκοφ και στο τέλος έδωσε τρομερές λύσεις στην επίθεση ο Ντόρσεϊ και στην παράταση ήταν υπερπολύτιμος σε άμυνα και επίθεση ο Φαλ.

Τεράστια νίκη, που μπορεί να οδηγήσει τον Ολυμπιακό και στην πρώτη τετράδα, προκειμένου να αποκτήσει πλεονέκτημα έδρας. Παιχνίδι, παιχνίδι και δεν θα αργήσει η στιγμή για τις κούπες. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει φτιάξει ομάδα για μεγάλα πράγματα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ