Τελικός Μουντιάλ, Πρωτάθλημα Ισπανίας, Γιουρόπα Λιγκ. Αυτός είναι ο Βρσάλικο που έφερε ο Ολυμπιακός!

Τελικός Μουντιάλ, Πρωτάθλημα Ισπανίας, Γιουρόπα Λιγκ. Αυτός είναι ο Βρσάλικο που έφερε ο Ολυμπιακός!

Ένας ποδοσφαιριστής από το πάνω ράφι της Ευρώπης κοσμεί από σήμερα το πρωτάθλημα μας. Με την φανέλα του Ολυμπιακού, γιατί μόνο αυτός μπορεί να φέρνει top class ποδοσφαιριστές.

Δεν είναι απλά το «μπαμ» του καλοκαιριού. Είναι μια από τις σπουδαιότερες μεταγραφές των τελευταίων χρόνων στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Σίμε Βρσάλικο συγκαταλέγεται στους κορυφαίους, σε αυτούς που έχουν ανέβει στον «Όλυμπο» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, που έχουν να λένε πως το βιογραφικό τους και οι παραστάσεις που έχουν ζήσει είναι στην κατηγορία των «εκλεκτών». Αυτών των λίγων που ξεχωρίζουν, των ποδοσφαιριστών που τα επιτεύγματα τους είναι ζηλευτά.

Για τον Ολυμπιακό η μεταγραφή του Σίμε Βρσάλικο είναι μια ακόμη τεράστια επιτυχία στη «χρυσή εποχή» του Βαγγέλη Μαρινάκη. Γιατί μόνο ο Ολυμπιακός και θέλει και κυρίως μπορεί να κάνει τέτοιες υπερβάσεις, να αποκτά ποδοσφαιριστές που δεν έχουν την παραμικρή σχέση με τα ελληνικά δεδομένα του ποδοσφαίρου.

Που συγκαταλέγονται στους κορυφαίους, που έχουν αγωνιστεί σε τοπ-κλας πρωταθλήματα, που τους θαυμάζαμε από την τηλεόραση και δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε πως θα έχουμε την πολυτέλεια να τους βλέπουμε στα μέρη μας.

Ο Σίμε Βρσάλικο επέλεξε στα 30 του χρόνια μετά από μια καριέρα εντυπωσιακή σε κορυφαία πρωταθλήματα να φορέσει τα ερυθρόλευκα. Ένοιωσε την «δίψα» της ερυθρόλευκης διοίκησης, της οικογένειας Μαρινάκη που εγγυάται το παρόν και τον μέλλον του Ολυμπιακού. Κατάλαβε πως αυτό που θέλει να δημιουργήσει ο Ολυμπιακός είναι κάτι μεγάλο στο οποίο αξίζει να είναι μέλος του.

Ο Σίμε Βρσάλικο που έχει παίξει σε τελικό Μουντιάλ. Έχει ζήσει την ανεπανάληπτη εμπειρία του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 και την ονειρική πορεία της Κροατίας της οποίας ήταν βασικότατο μέλος σε όλη την διάρκεια της διοργάνωσης. Ο Κροάτης που από το 2016 έως και τις 30 Ιουνίου αποτελούσε διαλεκτό μέλος της Ατλέτικο Μαδρίτης πανηγυρίζοντας μαζί της ένα πρωτάθλημα Ισπανίας και ένα Γιουρόπα Λιγκ.

Αυτός ο ποδοσφαιριστής στα 30 του χρόνια εμπνεύστηκε από το όραμα του Ολυμπιακού που βεβαίως του κάλυψε και με το παραπάνω όλες τις οικονομικές απαιτήσεις, και πλέον είναι στα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς για τον μεγάλο στόχο. Για την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και για την διατήρηση των κεκτημένων στην Ελλάδα.

Για έναν Ολυμπιακό που συνεχίζει να κυριαρχεί παντού. Και να μην σταματά να ονειρεύεται…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ