Ολυμπιακός: Σάλτσμπουργκ και επιστροφή στην Ελλάδα

Ολυμπιακός: Σάλτσμπουργκ και επιστροφή στην Ελλάδα

Το δυνατότερο του «τεστ» επί αυστριακού εδάφους θα δώσει σήμερα (16:30, Cosmote Sport 1) ο Ολυμπιακός, με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς να αντιμετωπίζει τη Σάλτσμπουργκ.

Το τελευταίο του «τεστ» επί αυστριακού εδάφους θα δώσει σήμερα ο Ολυμπιακός. Και μάλιστα πρόκειται για το πιο δύσκολο. Οι Ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν (16:30, Cosmote Sport 1) την πρωταθλήτρια Αυστρίας, Σάλτσμπουργκ, στο πιο δύσκολο παιχνίδι της προετοιμασίας.

Μετά το φιλικό με την Αρμίνια, κόντρα στην οποία ο Πέδρο Μαρτίνς έβαλε κυρίως τις «ρεζέρβες», ο Πορτογάλος κόουτς θα έχει την ευκαιρία να δώσει στο κοινό μια πρώτη… γεύση εν όψει και των επίσημων αγώνων με την Μακάμπι Χάιφα για τα προκριματικά του Champions League.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: O Μιλτιάδης Μαρινάκης προαναγγέλλει τη μεγάλη μεταγραφή του Βρσάλικο

Με το σημερινό παιχνίδι, ο Ολυμπιακός θα ολοκληρώσει και την παρουσία του στην Αυστρία, καθώς αμέσως μετά η Ερυθρόλευκη αποστολή θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να μπει ολοκληρωτικά σε… mood Μακάμπι. Ο Ολυμπιακός βέβαια θα αντιμετωπίσει και την Άλκμααρ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στην «πρόβα τζενεράλε» των αγώνων με τους Ισραηλινούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ