Άρη εσύ θα προκριθείς

Άρη εσύ θα προκριθείς

Στο «φλογισμένο» Κλεάνθης Βικελίδης οι κιτρινόμαυροι μπορούν να κάνουν την μεγάλη ανατροπή κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην επόμενη φάση του Europa Conference League.

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν σήμερα στο Κλεάνθης Βικελίδης. Εκεί όπου ο Άρης θα κληθεί να κάνει μια σπουδαία ανατροπή, μετά την ήττα με 2-0 από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο πρώτο ματς του Ισραήλ και να προκριθεί αυτός στα play off του Europa Conference League, εκεί που τον νικητή του ζευγαριού, περιμένει η γαλλική Νις.

Ο Θεός του πολέμου είναι έτοιμος να δώσει μια ακόμα «μάχη». Από αυτές που έχει δώσει πολλές φορές στη μακροχρόνια και ένδοξη ιστορία του. Πολλές φορές, μάλιστα, με αντιπάλους πολύ πιο ποιοτικούς από την ομάδα του Ισραήλ και όμως τα κατάφερε.

Διαβάστε επίσης: Επένδυση για το μέλλον από την ΑΕΚ – Συνεχίζουν οι προσπάθειες για στόπερ

Σ΄ αυτή τη «μάχη» ο Άρης δεν θα είναι μόνος του. Ο Χερμάν Μπούργος, οι συνεργάτες του στο τεχνικό τιμ, τα μέλη του προσωπικού και φυσικά οι ποδοσφαιριστές. Δεν θα είναι μόνοι τους. Θα έχουν στο πλευρό τους, τους οπαδούς του Άρη που έχουν εξαφανίσει τα εισιτήρια τις προηγούμενες μέρες και ετοιμάζονται να γεμίσουν το Κλεάνθης Βικελίδης.

Οπαδοί του Άρη από κάθε γωνιά της Ελλάδας θα βρεθούν στο γήπεδο, γιατί το πιστεύουν. Γιατί είναι σίγουροι ότι η αγαπημένη τους ομάδα θα είναι αυτή που θα περάσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Αυτήν τους την πίστη, μάλιστα, θέλουν να την περάσουν και στους ποδοσφαιριστές.

Οπαδοί του Άρη βρέθηκαν στην προπόνηση, οπαδοί του Άρη σε κάθε γωνιά της Θεσσαλονίκης, όπου συναντούν τους παίκτες, φροντίζουν να τους περάσουν το μήνυμα της πρόκρισης.

Το Κλεάνθης Βικελίδης σήμερα θα «κοχλάζει». Το Κλεάνθης Βικελίδης σήμερα δεν θα φοράει τα καλά του, αλλά τα… πρόχειρα του. Το Κλεάνθης Βικελίδης θα γίνει σήμερα Χαριλάου και θα σπρώξει τον Άρη σε μια μεγάλη πρόκριση.

Ο κόσμος μπορεί να μην παίζει ποδόσφαιρο, ρωτήστε, όμως, τον Φορλάν τι μπορεί να κάνει ο κόσμος του Άρη και πως επηρέασε τις προσπάθειες των πολύ έμπειρων και παγκοσμίας κλάσης παικτών της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή το παιχνίδι, καθώς η Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι μια καλή, συγκροτημένη και οργανωμένη ομάδα. Έχουν «λυγίσει», όμως, πολύ καλύτερες και ποιοτικότερες στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Χερμάν Μπούργος κρατάει κλειστά τα χαρτιά του, σε ότι αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο σημερινό παιχνίδι. Υπάρχουν κάποιες «σταθερές», αλλά και θέσεις για τις οποίες αναμένεται να αποφασίσει τελευταία στιγμή ο Αργεντινός τεχνικός.

Μεγαλύτερη , όμως, σημασία από την επιλογή των προσώπων, έχει όσοι κληθούν να αγωνιστούν στο σημερινό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης να δείξουν ότι το πιστεύουν. Ένα, μόνο, σύνθημα θα ακούγεται, έτσι και αλλιώς, μέσα και στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, ώρες πριν την έναρξη του αγώνα. Άρη εσύ, εσύ θα προκριθείς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ