Για τον Άρη το ματς είναι τρεις βαθμοί

Για τον Άρη το ματς είναι τρεις βαθμοί

Το κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αντιμετωπίζεται, με όλες τις ιδιαιτερότητες που έχει, σαν ένα ακόμα παιχνίδι στην «κούρσα» του πρωταθλήματος.

Το σημαντικό για τον Άρη τη δεδομένη χρονική στιγμή και μετά τα όσα ακολούθησαν της εκτός έδρας ήττας από τον Παναιτωλικό, είναι να βρει ξανά τα «πατήματα» του και να επιστρέψει η ηρεμία στα αποδυτήρια. Αυτό, όμως, σε καμία περίπτωση δεν έχει να κάνει με τον αντίπαλο που ακολουθεί, αλλά κυρίως με όσα προηγήθηκαν.

Ναι, φυσικά και έχει ιδιαιτερότητες ένα ντέρμπι, όπως αυτό με τον ΠΑΟΚ. Δεν είναι, όμως, κάποιο παιχνίδι που θα πρέπει ο Άρης να εξετάσει διαφορετικά. Οι κιτρινόμαυροι δεν δίνουν τον αγώνα της χρονιάς, δεν διακυβεύεται τίποτα και δεν έχουν τίποτα να αποδείξουν σε σχέση με τον αντίπαλο.

Ο Άρης πρέπει να κερδίσει, πρέπει να προσθέσει τους τρεις βαθμούς στη συγκομιδή του και αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο. Είναι μονόδρομος, δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Όχι, όμως, γιατί προσεχής του αντίπαλος είναι ο ΠΑΟΚ, όπως, πηγαίνουν κάποιοι τεχνηέντως να περάσουν. Αλλά γιατί είχε βαθμολογικές απώλειες που δεν τις είχε λογαριάσει την προηγούμενη αγωνιστική.

Όποιον αντίπαλο και αν αντιμετώπιζε ο Άρης την Κυριακή στο Κλεάνθης Βικελίδης, με την ίδια «δίψα» για τη νίκη, για την κατάκτηση των τριών βαθμών θα έπρεπε να τον αντιμετωπίσει.

Σε αναμονή της οριστικοποίησης της συμφωνίας με τον Χούλιο Βελάθκεθ, ο Τόλης Τερζής θα είναι αυτός που θα καθίσει στον παγκό, εκτός συγκλονιστικου απροόπτου στο κυριακάτικο ντέρμπι στο Κλεάνθης Βικελίδης. Να ανοίξουμε μια παρένθεση, εδώ, αναφέροντας ότι ο Ισπανός είναι αυτό που λέγαμε στο προηγούμενο άρθρο «κανονικός» προπονητής. Από αυτούς που βρίσκεις αμέσως πληροφορίες, από αυτούς που γνωρίζεις αν έχεις παρακολουθήσει το ισπανικό πρωτάθλημα.

Συνεχίζοντας στα του ντέρμπι, η διαφαινόμενη παρουσία του Τερζή στον πάγκο, διασφαλίζει ότι θα δούμε πιο ορθολογικές επιλογές σε ότι αφορά το βασικό σχήμα. Εκεί όπου θα ξεκινήσει και πάλι ο Μάνου Γκαρθία, αυτή τη φορά, όμως, όχι σαν αμυντικός χαφ, αλλά στη φυσική του θέση αυτή του επιτελικού χαφ.

Σε ότι αφορά το βασικό σχήμα, ρυθμιστής θα είναι και ο Πάλμα, η συμμετοχή του οποίου θα ξεκαθαρίσει μέχρι αύριο. Τέλος, δύσκολα θα υπάρξει αλλαγή στον σχηματισμό, με το 4-2-3-1 να είναι το πιο πιθανό σύστημα.

ΥΓ. Πολύ σημαντική για τον Άρη η απόφαση του CAS, που έδιωξε αυτό τον «βραχνά» του μεταγραφικού BAN, που επηρέαζε αρνητικά τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ