Άρης: Νέα απώλεια με Νταμπό

Άρης: Νέα απώλεια με Νταμπό

Ο Άρης μετά την ήττα από την ΑΕΚ είχε και άλλη μια κακή είδηση αφού ο Νταμπό συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Ο Άρης έχει ακόμα έναν πονοκέφαλο να διαχειριστεί αφού εκτός από τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα έχει και βασικούς παίκτες του ρόστερ του μη – διαθέσιμους.

Ο τελευταίος που προστέθηκε είναι ο Μπράιαν Νταμπό αφού συμπλήρωσε τις τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει σε ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια των Θεσσαλονικιών.

Διαβάστε επίσης: Άρης: Έμεινε στην πρόθεση, «κόπηκε» στην πράξη

Το πρόγραμμα τους κατά σειρά έχει τους Ιωνικό (εντός), Παναθηναϊκό (εκτός), ΟΦΗ (εντός) και Ατρόμητο (εκτός) και σε συνάρτηση με την απουσία του Ντουκουρέ θα πρέπει η απόφαση να παρθεί με μεγάλη προσοχή.

Έτσι ο Άλαν Πάρντιου πρέπει να εμφανίσει νέους παίκτες στο ρόστερ αφού οι λύσεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή είναι λιγοστές.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Άρη, οι οποίοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (πρόγραμμα αποκατάστασης για όσους είχαν τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής στο χθεσινό παιχνίδι με την Α.Ε.Κ., παιχνίδια κατοχής μπάλας και παιχνίδια σε μικρούς χώρους για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές).

Αύριο, Τρίτη, το πρόγραμμα περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» ενόψει του αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου με τον Ιωνικό στο Κλεάνθης Βικελίδης (15/10, 20:30), στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ