Άρης: Η διαφορετική περίπτωση του Ντουκουρέ

Άρης: Η διαφορετική περίπτωση του Ντουκουρέ

Αν τελικά, επιβεβαιωθούν, οι πληροφορίες αναφορικά με πρόθεση των κιτρινόμαυρων να λυθεί η συνεργασία με τον Ιβοριανο μέσο, θα πρόκειται για μια δύσκολη απόφαση για τους διοικούντες την ΠΑΕ, ενώ θα επηρεάσει και το πως θα κινηθεί ο Άρης στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Οι άνθρωποι του Άρη έχουν ξεκινήσει, ήδη, να κινούνται, εκμεταλλευόμενοι και τη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Το σκεπτικό στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι σωστό. Να έρθουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα οι παίκτες που θα αποκτηθούν, προκειμένου να ενσωματωθούν και πιο γρήγορα.

Αυτό που έχουμε ως δεδομένο μέχρι τώρα, είναι ότι ο Άρης θα λύσει τη συνεργασία του με τον Ντιόπ, καθώς οι άνθρωποι του δεν είναι ικανοποιημένοι από την παρουσία του το χρονικό διάστημα που προηγήθηκε. Περιμένουν, μάλιστα, την έλευση του εκπροσώπου του στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να μπουν και στις λεπτομέρειες του «διαζυγίου».

Διαβάστε επίσης: Ο Γενάρης των… παθών για τον Παναθηναϊκό: Οκτώ ματς σε 20 μέρες, ντέρμπι με ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και φουλ στα εκτός

Μια εντελώς διαφορετική περίπτωση, είναι, όμως, αυτή του Ντουκουρέ, για τον οποίο, υπάρχουν πληροφορίες, ότι επίσης είναι πιθανόν να αποτελέσει παρελθόν. Αν τελικά επιβεβαιωθούν οι συγκεκριμένες πληροφορίες, θα πρόκειται, είναι η αλήθεια για μια δύσκολη απόφαση για τους ανθρώπους των κιτρινόμαυρων. Γιατί σε αντίθεση με τον Ντιόπ, δεν υπάρχει το παραμικρό παράπονο για την αγωνιστική παρουσία του Ιβοριανού χαφ, το χρονικό διάστημα που βρίσκεται στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ακόμα, πρόκειται για έναν εξαιρετικό χαρακτήρα, που δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα με τη συμπεριφορά του. Το πρόβλημα στην περίπτωση του Ντουκουρέ, έχει να κάνει, προφανώς, με τους φόβους των ανθρώπων του Άρη για το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε στο γόνατο.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας και ανεβάζει ρυθμούς, όμως, στον Άρη υπάρχουν φόβοι για το αν θα καταφέρει να αντέξει στο απαιτητικό πρόγραμμα που ακολουθεί μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, το θέμα του Ντουκουρέ να αλλάξει και τα δεδομένα, σε ότι αφορά το πως θα κινηθεί ο Άρης στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Να κινηθεί, δηλαδή, για την απόκτηση και δεύτερου χαφ, ενώ προτεραιότητα εξακολουθεί να είναι ο επιθετικός που θα πλαισιώσει τον Γκρέι.

Ο Άρης είναι εντός στόχων στο πρωτάθλημα, ενώ παρά τη δύσκολη κλήρωση που είχε στο κύπελλο, εξακολουθεί να στοχεύει στην κατάκτηση του. Σημαντικό ρόλο στο πως θα «κυλήσει» το δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου, θα παίξει και το πως θα κινηθεί μεταγραφικά.

Οι κινήσεις ενίσχυσης θα είναι μετρημένες, θα πρέπει, όμως, να εμπεριέχουν όσο το δυνατόν μικρότερο ρίσκο. Θα πρέπει να είναι παίκτες που θα μπουν άμεσα για να προσφέρουν και ιδανικά να μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο τον Άρη, όπως έκανε ο Ετέμπo.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ