Η «συμφωνική ορχήστρα» του Πειραιά είπε τα «κάλαντα» στο «εξοχικό» – 10-0 και to be continued…

Η «συμφωνική ορχήστρα» του Πειραιά είπε τα «κάλαντα» στο «εξοχικό» – 10-0 και to be continued…

Το τέλειο μπάσκετ από την τέλεια ομάδα! Είπαν τα… κάλαντα στο ΟΑΚΑ οι «κομάντος» του Μπαρτζώκα και έδειξαν (ξανά) τη χαώδη διαφορά των δύο ομάδων. Και η χρονιά είναι ακόμη μεγάλη…

Το είπε χθες ο Γουόκαπ αλλά κάποιοι δεν το κατάλαβαν. «Είμαστε μια αγέλη πεινασμένων σκυλιών» ήταν η ατάκα και τα υπόλοιπα τα έδειξαν οι ερυθρόλευκοι στο ΟΑΚΑ. Τι σχέση ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό; Όχι φέτος, μια διετία τώρα. ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!

Από την μια πλευρά, μια ομαδάρα με παίκτες «λυσσασμένους» για διάκριση, μια προπονητάρα γεννημένη για τον Ολυμπιακό (της καρδιάς του) και δύο προέδρους που ζουν και αναπνέουν για την επιτυχία της ομάδας τους. Στην άλλη πλευρά; Δεν χρειάζεται καν να το αναλύσω. Φαίνεται σε κάθε ματς, όχι μόνο στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Διαβάστε επίσης: Αυτή ειναι η βαθμολογία της Ευρωλίγκας μετά το πάρτι του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ

Απόψε είχε «στηθεί» το σκηνικό πριν το παιχνίδι. Δεν παίζει ο Βεζένκοφ, στο ΣΕΦ το «είχε παίξει» ο ΠΑΟ το ματσάκι (σ.σ. γιατί έκανε την χειρότερη εμφάνιση της διετίας ο Ολυμπιακός), το ΟΑΚΑ που θα είναι «καμίνι» και διάφορα άλλα σχετικά και άσχετα.

Τι έγινε τελικά; Η πιο εύκολη νίκη του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια επί του Παναθηναϊκού. Με το τέλειο μπάσκετ από την τέλεια ομάδα του Μπαρτζώκα που έχει… κόμπλεξ με τους «πράσινους» και για αυτό είπε να βγάλει τα… απωθημένα του. Έναν ολόκληρο χρόνο τους νικάει όπου τους βρει. Σε όποια διοργάνωση, πρωτάθλημα, Ευρωλίγκα, Κύπελλο, Σούπερ Καπ! Και φιλικό να παίξουν θα τους νικήσει!

10-0 και συνεχίζει ο Ολυμπιακός λοιπόν προσφέροντας τα… ερυθρόλευκα – Πειραιώτικα κάλαντα στο ΟΑΚΑ. Το ΟΑΚΑ που σχεδόν γέμισε από τους οπαδούς του ΠΑΟ με την ελπίδα πως θα… σπάσει ο διάολος το ποδάρι του. Και τελικά έφυγαν νωρίς γιατί είναι και γιορτινές μέρες. Και πώς να τους μέμψεις όταν το ματς τελείωσε στο… 9ο λεπτό!

Ντέρμπι για 9 λεπτά και μετά μια ερυθρόλευκη παράσταση με πρωταγωνιστές τους πάντες! Ακόμη και τον Βεζένκοφ! Ποιος από τους παίκτες του Μπαρτζώκα που έπαιξαν δεν έκανε… παπάδες;
Ο Φαλ που ήταν λες και έπαιζε με… παιδάκια αντιπάλους; Ο Μπολομπόι που έκανε τα πάντα κάτω από το καλάθι; Ο Γουόκαπ που ανήμερα των γενεθλίων του έδειξε ότι είναι παίκτης ΝΒΑ; Ο Σλούκας με το τρομερά μυαλωμένο παιχνίδι του; Ο Κάνααν; Ο Λαρεντζάκης; Όλοι για να μην τους λέω έναν- έναν ήταν υπέροχοι!

Και έπαιξαν και για τον Βεζένκοφ αλλά και για να αποδείξουν πως ο Ολυμπιακός δεν είναι έναν παίκτης, είναι ένα τρομερό σύνολο που μπορεί να κάνει τα πάντα όταν είναι συγκεντρωμένος. Ο Ολυμπιακός που είναι στο 10-6 απλά γιατί μόνος του έχασε 2-3 ματς στα οποία είχε το πάνω χέρι.

Σε μια μεγάλη χρονιά βεβαίως συμβαίνουν και αυτά. Η ουσία είναι πως στην Ελλάδα υπάρχει ένα αφεντικό και αυτό είναι ο Ολυμπιακός, χωρίς καμία αμφιβολία και αφήνοντας στην άκρη της γραφικότητες για διαιτησίες κλπ που… ξεστόμισαν οι γνωστοί-άγνωστοι μετά το ΣΕΦ όταν είδαν τον χειρότερο Ολυμπιακό να νικάει τον πιο πολεμιστή ΠΑΟ του τελευταίου έτους.
Αλλά είπαμε, οι «κομάντος» του Μπαρτζώκα δεν έχουν αντίπαλο στην Ελλάδα.

Και το 10-0 με την εικόνα των δύο ομάδων μοιάζει… μικρό με την συνέχεια να αναμένεται ακόμη πιο δυναμική για τους Πειραιώτες. Το μεγάλο «στοίχημα» είναι η «μάχη» με τις κορυφαίες ομάδες της Ευρωλίγκας στις οποίες εδώ και χρόνια δεν συγκαταλέγεται ο ΠΑΟ. Αλλά αυτά θα δούμε στην πορεία, έως τότε ας απολαύσουμε την… συμφωνική του Πειραιά που είπε τα «κάλαντα» στο ΟΑΚΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ