Άρης: Η δύναμη στα χαφ, ο Πάλμα και το ντέρμπι

Άρης: Η δύναμη στα χαφ, ο Πάλμα και το ντέρμπι

Η ομάδα του Πάρντιου θα παραταχθεί ενισχυμένη στη μεσαία γραμμή, με την παρουσία του Νταρίντα, στο αυριανό (4/1) εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, με τον νεαρό μεσοεπιθετικό από την Ονδούρα, όμως, να αποτελεί σημαντική απώλεια,.

Το πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς για τον Άρη, έλαχε να είναι το εκτός έδρας ντέρμπι (4/1) με τον ΠΑΟΚ. Ένα παιχνίδι, στο οποίο οι κιτρίνομαυροι θέλουν να πατήσουν πάνω στην καλή εμφάνιση που έκαναν κόντρα στον Παναιτωλικό και να πάρουν μια δεύτερη σερί νίκη.

Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση αναμένεται να κάνει την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Άρη ο Βλαντιμίρ Νταρίντα. Η μεσαία γραμμή, που στην αρχή του πρωταθλήματος προβλημάτιζε, αποτελεί, πλέον, ίσως την πιο δυνατή των κιτρινόμαυρων.

Ο Τσέχος μέσος που έδειξε εξαιρετικά στοιχεία στις προπονήσεις και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, θα παίξει δίπλα στον Ετέμπο – που έχει ανεβάσει επίπεδο την ομάδα του από τότε που αποκτήθηκε- και τον Γκαρσία, που πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις ως εσωτερικός χαφ.

Ο Άρης θέλει να κυριαρχήσει στον νευραλγικό χώρο του κέντρου στο αυριανό ντέρμπι της Τούμπας και συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να τα καταφέρει. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, αυτό να αποδειχθεί και καθοριστικό για την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Αυτός είναι, άλλωστε και ο λόγος που ο Πάρντιου προσανατολίζεται στο να μη χαλάσει τη συγκεκριμένη τριάδα στα χαφ, την οποία είχε στο μυαλό του, παρά τη διαφαινόμενη απουσία του Πάλμα.

Υπήρξε η σκέψη να αγωνιστεί ο Γκαρσία στο αριστερό άκρο της επίθεσης (στο συγκεκριμένο σενάριο ο Γκαρθία θα ήταν ο τρίτος χαφ), αντί του νεαρού μεσοεπιθετικού από την Ονδούρα, όμως, το πιθανότερο είναι, τελικά, ο Ιτούρμπε να πάρει τη θέση του.

Η διαφαινόμενη απουσία του Πάλμα, πάντως, είναι πολύ σημαντική για τον Άρη. Ακόμα και αν καταφέρει τελικά να μπει στην αποστολή, σε καμία περίπτωση δεν λογίζεται για το βασικό σχήμα, καθώς δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Ο Πάλμα είναι ο πιο φορμαρισμένος παίκτης του Άρη τη δεδομένη χρονική στιγμή, ενώ είναι και ο βασικός εκτελεστής των στημένων φάσεων. Η απουσία του από το βασικό σχήμα αποτελεί απώλεια, όχι, όμως και δικαιολογία.

Ο Άρης θα παραταχθεί στο αυριανό ντέρμπι αποφασισμένος να επιβάλλει τον ρυθμό του και να οδηγήσει το παιχνίδι εκεί όπου θέλει αυτός. Με νίκη, άλλωστε, θα πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής (-1) τον αντίπαλο του και την τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ