Αρης: Ανεβάζει ρυθμούς ο Εμπακατά, ατομικό ο Πάλμα

Αρης: Ανεβάζει ρυθμούς ο Εμπακατά, ατομικό ο Πάλμα

Ο μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν, ενώ αντίθετα ο Εμπακατά συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης.

Χωρίς απρόοπτα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Αρη για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό (4/2, 19:00), για την 21η αγωνιστική της Super League.

Στη σημερινή προπόνηση ο Αλαν Πάρντιου είδε τον Σαλέμ Εμπακατά να ακολουθεί μέρος του προγράμματος και να μετράει πλέον αντίστροφα για την επιστροφή του σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων, ενώ ο Λουίς Πάλμα έκανε και πάλι ατομικό.

Διαβάστε επίσης: Οι κερδισμένοι και οι… χαμένοι του Ιανουαρίου – Πού ενισχύθηκε το Big-5

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης:                               

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν το μεσημέρι οι ποδοσφαιριστές του Άρη ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Ιωνικό (04/02, 19:00), στο πλαίσιο της 21ης Αγωνιστικής.

Το σημερινό πρόγραμμα επικεντρώθηκε στο κομμάτι της τακτικής με τον Σαλέμ Εμπακατά να ακολουθεί μέρος της προπόνησης, ενώ ο Λουίς Πάλμα έκανε και πάλι ατομικό.

Αύριο, Πέμπτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας προπονηθούν το πρωί στο «Δασυγένειο».

* Οι Γιώργος Καρακασίδης, Κώστας Τανούλης και Χρήστος Χατζηιωάννου κλήθηκαν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Νέων (U19) για προπονήσεις από τις 6 έως τις 8 Φεβρουαρίου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ