Άρης: Ο «νόμος» του Κλεάνθης Βικελίδης

Άρης: Ο «νόμος» του Κλεάνθης Βικελίδης

Ο Άρης ξέρει πως να εκμεταλλεύεται την έδρα του στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και έχει όλες τις προϋποθέσεις να ξεκινήσει με το δεξί στα πλέι οφ, στο κυριακάτικο (19/3) εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Διπλός είναι ο στόχος του Άρη στα πλέι οφ, που ξεκινούν με την κυριακάτικη (19/3) εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και μαθηματικά την πέμπτη θέση και την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, αλλά και να μειώσει τη διαφορά του με τις πρώτες τέσσερις θέσεις της βαθμολογίας.

Ο Άρης στοχεύει στο απόλυτο των νικών στις αναμετρήσεις της τελικής φάσης του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από το κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Το Κλεάνθης Βικελίδης είναι το μεγάλο «όπλο» των κιτρινόμαυρων την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Έχουν δείξει ότι ξέρουν να εκμεταλλεύονται την έδρα τους, με απολογισμό εννιά νίκες, δύο ισοπαλίες και δυο ήττες.

Τον «νόμο» του Κλεάνθης Βικελίδης θέλει να επιβάλλει ο Άρης και στο ντέρμπι της Κυριακής. Έχει, μάλιστα, όλες τις προϋποθέσεις, προκειμένου να τα καταφέρει και να ξεκινήσει με το δεξί στα πλέι οφ. Αρκεί να παρουσιάσει το καλό αγωνιστικό του πρόσωπο.

Ένα ακόμα ζητούμενο, άλλωστε, για τον Τόλη Τερζή στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, είναι και να αποκτήσει η ομάδα του την απαιτούμενη σταθερότητα στην απόδοση της.

Οι παίκτες του Άρη, «χρωστάνε» στους οπαδούς τους, που αναμένεται να γεμίσουν το γήπεδο και στο συγκεκριμένο παιχνίδι, μια καλή εμφάνιση και μια νίκη σε ντέρμπι, μετά από εκείνη (2-1) στην 5η αγωνιστική, επί του Ολυμπιακού.

Σε ότι αφορά την ενδεκάδα, ο Τόλης Τερζής θα κάνει αύριο τις τελικές του δοκιμές. Πολύ σημαντική, πάντως, για τον Έλληνα τεχνικό είναι η επιστροφή του Ετέμπο, που εξέτισε τη μια αγωνιστική της ποινής του. Κανείς, παίκτης, του νυν ρόστερ, άλλωστε, δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά του Νιγηριανού ως «κόφτης», ενώ θα δώσει την δυνατότητα και στον Νταρίντα να μην έχει διαρκώς το μυαλό του στα μετόπισθεν.

Ακόμα, η παρουσία του Οντουμπάζιο στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, δίνει στον Άρη καλύτερη ισορροπία στην ανασταλτική λειτουργία του, ενώ ο Άγγλος μπορεί με τις επελάσεις του να βοηθήσει και στην επιθετική ανάπτυξη, δίνοντας βοήθειες στον Γκαρσία, που αναμένεται να αγωνιστεί από την πλευρά του.

Σωστά, επίσης, δεν ρισκάρουν τη συμμετοχή του Ρουπ οι άνθρωποι του Άρη. Σημαντικό το παιχνίδι της Κυριακής, ακολουθούν, όμως και άλλα εννιά. Ανεξάρτητα, εξάλλου, από τους ποιους παίκτες θα επιλέξει στην ενδεκάδα ο Τερζής, το σημαντικό είναι να «γυαλίζουν» τα μάτια τους για τη νίκη στο ντέρμπι. Όπως θα κάνουν, σίγουρα, αυτά των οπαδών του Άρη στις εξέδρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ