Άρης: Ετοιμάζει αλλαγές κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Τερζής

Άρης: Ετοιμάζει αλλαγές κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Τερζής

Ο Έλληνας τεχνικός συνεχίζει τις δοκιμές του σε ότι αφορά την ενδεκάδα του κυριακάτικου (19/3) ντέρμπι, στην οποία αναμένεται να υπάρχουν νέα πρόσωπα.

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία του Άρη για το κυριακάτικο ντέρμπι (19/3) με τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον Τόλη Τερζή να ετοιμάζει αλλαγές στην ενδεκάδα.

Ο Έλληνας τεχνικός έχει δυο σημαντικές επιστροφές, καθώς οι Οντουμπάζιο και Ετέμπο εξέτισαν τη μια αγωνιστική της ποινής τους και αναμένεται να ξεκινήσουν βασικοί, στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής και στα χαφ, αντίστοιχα.

Ακόμα, στο βασικό σχήμα αναμένεται να επιστρέψει και ο Κουέστα, που θα πάρει τη θέση του Σιαμπάνη, κάτω από την εστία. Ο προπονητής του Άρη δεν μπορεί να υπολογίζει, τουλάχιστον σε ότι αφορά την ενδεκάδα, τον Ρουπ, ενώ φαίνεται ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το αν θα διατηρήσει τον Πάλμα σε θέση επιτελικού χαφ, ή αν θα επιλέξει εκεί τον Νταρίντα, με δίδυμο αμυντικών χαφ τους Ετέμπο και Ντουκουρέ.

Αντίθετα, ξεκάθαρα φαίνεται ότι είναι τα πράγματα στις δυο πλευρές της μεσαίας γραμμής, με τον Γκαρσία στη δεξιά και τον Καμάτσο στην αριστερή, ενώ ο Καμαρά θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ