Άρης: Οι 109 επετειακές φανέλες για τα γενέθλια του συλλόγου

Άρης: Οι 109 επετειακές φανέλες για τα γενέθλια του συλλόγου

Οι οπαδοί των κιτρινόμαυρων θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν τη φανέλα που φορούσαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας την περίοδο 1914-15.

Ο Άρης θα συμπληρώσει 109 χρόνια από την ίδρυση του στις 25 του τρέχοντος μήνα και η ΠΑΕ προχώρησε σε μια ξεχωριστή κίνηση. Συγκεκριμένα, δίνει την ευκαιρία σε 109 οπαδούς της ομάδας να αγοράσουν μια από τις επετειακές φανέλες, τις οποίες φορούσαν οι παίκτες της ομάδας την περίοδο 1914-15. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι παίκτες του Άρη θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο με τις συγκεκριμένες φανέλες στο κυριακάτικο (19/3) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

Διαβάστε επίσης: Η Ντόρτμουντ ανακοίνωσε 14χρονο Έλληνα!

«109 ΧΡΟΝΙΑ ιστορίας μετρά φέτος η ομάδα μας από την ίδρυσή της!!!

Τιμητικά, λοιπόν, επαναφέραμε την πρώτη επίσημα καταγεγραμμένη φανέλα στην ιστορία του ΑΡΗ που φορούσαν οι αθλητές το 1914/15!! Μία φανέλα που φέρει το καλλιγραφικό Α στο στήθος, το πρώτο επίσημο λογότυπο της ομάδας μας!!

Αυτή αποτέλεσε το πρώτο βήμα σ’ ένα ταξίδι μέσα στο χρόνο, τον ιδρώτα, τον μόχθο, τους πανηγυρισμούς και τους θριάμβους!!

Η «ARIS FC Επετειακή φανέλα 109 χρόνων (LIMITED EDITION)» θα είναι διαθέσιμη ΜΟΝΟ για προ-πληρωμένες αγορές αποκλειστικά μέσω eshop, ενώ είναι περιορισμένης έκδοσης καθώς τα κομμάτια που θα λανσαριστούν ανέρχονται στα 109 αριθμημένα!!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ