Άρης: Να «σφραγίσει» την Ευρώπη στην Τούμπα

Άρης: Να «σφραγίσει» την Ευρώπη στην Τούμπα

Με την ίδια νοοτροπία νικητή θα παραταχθούν οι κιτρινόμαυροι στα εναπομείναντα παιχνίδια των πλέι οφ, αρχής γενομένης από το αυριανό (30/4) εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Διπλός είναι ο στόχος του Αρη στα παιχνίδια που έχουν απομείνει για να ολοκληρωθούν τα πλέι οφ. Να εξασφαλίσει και μαθηματικά την έξοδο του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, αλλά και να τα αντιμετωπίσει με την ίδια νοοτροπία νικητή, που τον διακατείχε στις τελευταίες αναμετρήσεις με Βόλο και Ολυμπιακό.

Ίδια φιλοσοφία, αλλά διαφορετική προσέγγιση, φυσικά, καθώς οι ερυθρόλευκοι είναι πολύ πιο ποιοτική ομάδα. Ο Άρης θα πάει στην Τούμπα για να «σφραγίσει» τη θέση του στο Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Για να τα καταφέρει, θα πρέπει να κερδίσει και να ηττηθεί ο Βόλος στην εκτός έδρας αναμέτρηση του από τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασε κατά των Μπακς ο Κράουντερ: «Δεν ξέρω γιατί με έφεραν εδώ»

Ο Άρης ήταν εξαιρετικός, σε ότι αφορά το κομμάτι της τακτικής, στις δυο πιο πρόσφατες αναμετρήσεις του και αυτός ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που πήρε ισάριθμες νίκες. Το ίδιο αναμένεται να κάνει και στο αυριανό (30/4) παιχνίδι στην Τουμπα. Θα πάει για να επιβάλει το παιχνίδι του.

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα παίξει φουλ επίθεση, αλλά το ότι θα πάει το παιχνίδι εκεί που θέλει, εκεί που τον βολεύει, προκειμένου να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πολλά θα κριθούν από τη μάχη στην μεσαία γραμμή, εκεί, όπου η ομάδα του Τερζή μπορεί να κυριαρχήσει με την παρουσία των Ετέμπο, Νταμπό και Νταρίντα.

Σημαντική και η αναμενόμενη επιστροφή του Ρουπ στην αποστολή, έστω και αν τη δεδομένη χρονική στιγμή, δεν λογίζεται για το βασικό σχήμα. Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός μπορεί να αγωνιστεί για λίγα λεπτά, αποτελώντας μια ακόμα ποιοτική λύση για τον προπονητή του.

Ο Άρης έχει «ξεφτιλίσει» μέχρι τώρα κάθε προσπάθεια προπαγάνδας εναντίον του. Θα συνεχίσει, μάλιστα, να το κάνει μέχρι το τέλος των πλέι οφ.

ΥΓ. Ο Λουίς Πάλμα αποτελεί το μεγάλο πρότζεκτ του Άρη και αν συνεχίσει έτσι, είναι πολύ πιθανόν να «γεμίσει» τα ταμεία της ΠΑΕ, με μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού. Θα ακουστεί πολύ το όνομα του νεαρού μεσοεπιθετικού από την Ονδούρα το προσεχές καλοκαίρι.

ΥΓ1. Είναι λογικό ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια τους ολοκληρώνονται, να δίνουν το κάτι παραπάνω. Αυτό, φυσικά, είναι και προς όφελος του Άρη, καθώς ακόμα και αν είναι δύσκολο να αλλάξει η κατάσταση σε ότι αφορά την παραμονή τους – αν και ακόμα δεν έχουν κατατεθεί οι οριστικές εισηγήσεις του Παλίκουτσα-, τον βοηθούν να πετύχει τους στόχους του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ