Οι ιδιαίτερες αναρτήσεις από Πάλμα και Ιτούρμπε: «Ο τελευταίος χορός» (pics)

Οι ιδιαίτερες αναρτήσεις από Πάλμα και Ιτούρμπε: «Ο τελευταίος χορός» (pics)

Ο Λουίς Πάλμα έκανε μία αινιγματική ανάρτηση πριν το παιχνίδι του Άρη με τον Παναθηναϊκό, ενώ λίγη ώρα αργότερα έκανε το ίδιο και ο Χουάν Ιτούρμπε που μένει ελεύθερος.

Ο Άρης αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για την τελευταία αγωνιστική των Play off της Super League και ο Λουίς Πάλμα έκανε μια πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση πριν από την αναμέτρηση με το τριφύλλι.

Συγκεκριμένα, ο εξτρέμ των κίτρινων που ήταν εκ των κορυφαίων καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, στην οποία απεικονίζονται η φανέλα του, μαζί με αυτή των Ματέο Γκαρσία και Χουάν Ιτούρμπε, γράφοντας «ο τελευταίος χορός».

Ο Πάλμα είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από την ομάδα της Θεσσαλονίκης τον ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς όπως είχε αναφέρει και ο ατζέντης του, υπάρχουν ακόμη και προτάσεις για τον ποδοσφαιριστή και με αυτόν τον τρόπο θέλει να δείξει πως αυτό θα είναι το τελευταίο του παιχνίδι μαζί με τους δύο συμπαίκτες του.

Από την άλλη, η φωτογραφία μπορεί να σχετίζεται και με την διαφαινόμενη αποχώρηση του Χουάν Ιτούρμπε, μιας και ο Παραγουανός εξτρέμ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Άρη το ερχόμενο καλοκαίρι, αφού μένει ελεύθερος.

Μάλιστα, ο Ιτούρμπε πόσταρε κι αυτός μία φωτογραφία αναφερόμενος στο τέλος της θητείας του στους «κιτρινόμαυρούς» με αναφορά κι εκείνος στο ντοκιμαντέρ του Μάικλ Τζόρνταν.

Δείτε τις δύο αναρτήσεις:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ