Άρης: Με Πάλμα και Φαμπιάνο στη Λεωφόρο

Άρης: Με Πάλμα και Φαμπιάνο στη Λεωφόρο

Ο μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα και ο Βραζιλιάνος αμυντικός συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του αυριανού (14/5) εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ο Λουίς Πάλμα και ο Φαμπιάνο Λέισμαν είναι τα δύο νέα πρόσωπα στην αποστολή του Άρη για τον αυριανό (14/5) εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ο μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα και ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και τέθηκαν στη διάθεση του Τόλη Τερζή. Αντίθετα, για δεύτερο σερί ματς έμεινε εκτός αποστολής ο Μπράιαν Νταμπό, που είχε υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα.

Διαβάστε επίσης: Στην Τούμπα αρχίζει η νέα σεζόν για τον Ολυμπιακό…

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό (14/05), στο πλαίσιο της 10ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (20:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Fabiano Leismann, Mateo Garcia, Iturbe, Darida, Luis Palma, Kamara, Camacho, Doukoure, Gray, Rupp, Peersman, Mazikou, Odubajo, Etebo, Nkoulou, M’Bakata, Χριστοδουλόπουλος, Σγούρος.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Brabec (ανέτοιμος, καθώς προέρχεται από τραυματισμό), Manu Garcia (τραυματίας), Dabo, Hajrovic, Μαρμαρίδης, Παναγίδης, Χατζηιωάννου, Τανούλης, Καρακασίδης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ