Οι κομβικές κινήσεις που θα κρίνουν την πορεία του Άρη

Οι κομβικές κινήσεις που θα κρίνουν την πορεία του Άρη

Οι κιτρινόμαυροι καλύπτουν, πλέον, τα κενά στην ενδεκάδα και επιλογές, όπως αυτές των Τζούρασεκ και Μενέντες, σε συνδυασμό με τον φορ που θα αποκτηθεί, θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό την παρουσία τους στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αλλαγή σκηνικού στον Άρη, σε ότι αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις. Οι κιτρινόμαυροι έκαναν αρχικά μαζεμένες κάποιες μεταγραφές, κυρίως «γεμίζοντας« το ρόστερ τους, με εξαίρεση το αριστερό άκρο της άμυνας και την απόκτηση των Ματαρίτα και Φεράρι, ενώ, πλέον, κινούνται για την κάλυψη των θέσεων στις οποίες «πονάνε» στην ενδεκάδα.

Η επικείμενη απόκτηση του Τζούρασεκ, μάλιστα, που έρχεται αύριο (4/7) στη Θεσσαλονίκη για τις τελικές συζητήσεις και πιθανότατα θα υπογράψει, είναι μια από αυτές τις περιπτώσεις. Δεν χρειαζόταν το φιλικό με τη Μπότεφ, για να γίνει αντιληπτό το πρόβλημα που είχε ο Άρης στη θέση «έξι», καθώς ο Ντουκουρέ είναι η μοναδική διαθέσιμη επιλογή.

Διαβάστε επίσης: Χαμός στον Παναθηναϊκό με Ντέρικ Γουίλιαμς: Πολλά «καρφιά» από τον Αμερικανό!

Ο Κροάτης χαφ έρχεται για να δώσει λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα. Με τις ευλογίες, φυσικά, του Παλίκουτσα, που έχει ιδίαν άποψη για τον συμπατριώτη του και έχει συγκεντρώσει και επιπλέον πληροφορίες, τόσο για την αξία του όσο και για τον χαρακτήρα του.

Ένας ποδοσφαιριστής που έρχεται από γεμάτη χρονιά, με αρκετές συμμετοχές και με παραστάσεις τόσο στο Τσάμπιονς Λιγκ, όσο και στο Γιουρόπα Λιγκ, με τη Σαχτάρ. Ένας παίκτης σε πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία, που έρχεται στον Άρη – και αυτό έχει τη δική του σημασία- στο πικ της καριέρας του.

Προγραμματισμένη για αύριο στη Θεσσαλονίκη είναι και η άφιξη του Μενέντες. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, είχε συνεχόμενες παρουσίες στην αποστολή της Νιούελς Ολντ Μπόις και αγωνίστηκε ως βασικός και στα μισά παιχνίδια των ομίλων του Σουνταμερικάνα, δύο κόντρα στην Μπλούμινγκ και ένα κόντρα στην Αουντάξ Ιταλιάνο. Θα αποκτηθεί, φυσικά και ακόμα ένας εξτρέμ και ακόμα ένας χαφ το επόμενο χρονικό διάστημα.

Οι παραπάνω κινήσεις, σε συνδυασμό με την απόκτηση του επιθετικού, θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την πορεία του Άρη τη νέα αγωνιστική περίοδο. Από το πως θα «μπολιαστούν», δηλαδή, στα αποδυτήρια και κυρίως, το τι θα παρουσιάσουν στον αγωνιστικό χώρο.

ΥΓ. Οι εξελίξεις που αναμένονται μέσα στις επόμενες μέρες σε ότι αφορά την απόκτηση του επιθετικού, είναι, πιθανόν να κρύβουν και εκπλήξεις. Παραμένει, πάντα, στο «κάδρο» ο Βίντρα, υπάρχει, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες και περίπτωση φορ, ο οποίος αγωνίζεται στο ισπανικό πρωτάθλημα και εξετάζεται από τους κιτρινόμαυρους.

ΥΓ1. Καλά στοιχεία έδειξε ο νεαρός Παναγίδης στο φιλικό με την Μπότεφ. Το θετικό είναι ότι και ο Τερζής και ο Παλίκουτσα έχουν εμπιστοσύνη στον νεαρό μεσοεπιθετικό και είναι πιθανόν να πάρει χρόνο συμμετοχής κατά τη διάρκειας της σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ