Έτοιμος για τη δεύτερη υπέρβαση ο Άρης

Έτοιμος για τη δεύτερη υπέρβαση ο Άρης

Οι κιτρινόμαυροι έκαναν το καθήκον τους στο κατάμεστο Κλεάνθης Βικελίδης και αύριο (17/8) στο Βουκουρέστι θα παραταχθούν αποφασισμένοι να «πετάξουν» εκτός Europa Conference League την πολύ ισχυρή Ντιναμό Κιέβου.

Ο Άρης ταξιδέψει σήμερα (16/8) στο Βουκουρέστι, με τον «αέρα» της νίκης του με 1-0 την προηγούμενη Πέμπτη στο Κλεάνθης Βικελίδης και έναν και μοναδικό στόχο. Να προκριθεί στα πλέι οφ του Europa Conference League, αφήνοντας εκτός της συνέχειας της διοργάνωσης την πολύ ισχυρή Ντιναμό Κιέβου.

Οι κιτρινόμαυροι είναι έτοιμοι να κάνουν μια δεύτερη υπέρβαση, απέναντι στην ουκρανική ομάδα, που μπορεί να μην είναι στο ίδιο επίπεδο με τα προηγούμενα χρόνια, όμως, εξακολουθεί να είναι ένα πολύ δυνατό σύνολο, με παίκτες ποιότητες, ειδικά στη μεσαία γραμμή και στην επίθεση.

Διαβάστε επίσης: «Ψάχνει το… μπαμ με παίκτη της Λίβερπουλ η Αλ Νασρ» (pic)

Ο Άρης πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο ματς στο Κλεάνθης Βικελίδης και έβγαλε εκτός ρυθμού, σε μεγάλο μέρος του ενενηντάλεπτου, τη Ντιναμό Κιέβου. Αυτό, όμως, δεν έγινε γιατί οι Ουκρανοί υπολείπονται ποιότητας, αλλά γιατί ο Άρης ήταν άριστος τακτικά και οι παίκτες του άγγιξαν το τέλειο, σε ότι αφορά την εφαρμογή του αγωνιστικού πλάνου που δούλεψαν στις προπονήσεις.

Κόντρα στις ατυχίες, η ομάδα του Απόστολου Τερζή είναι έτοιμη να παλέψει για να πετύχει τον στόχο του. Απομένουν ακόμα τρεις «μάχες», για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στους ομίλους της διοργάνωσης. Με την αυριανή (17/8) στο Βουκουρέστι, να είναι η πιο σημαντική, μέχρι την επόμενη…

Αν τελικά ο Κουέστα δεν καταφέρει, κάτι που φαντάζει τη δεδομένη χρονική στιγμή ως το πιο πιθανό σενάριο, να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα στον αυριανό αγώνα με τη Ντιναμό Κιέβου, θα πρόκειται σίγουρα για μια πολύ μεγάλη απώλεια για τον Άρη.

Με βάση και την απόδοση που είχε ο Ισπανός στα τρία παιχνίδια της τρέχουσας σεζόν, τα δυο με την Αραράτ και το πρώτο με τους Ουκρανούς στο Κλεάνθης Βικελίδης. Μεγάλη απώλεια ναι, αλλά όχι δικαιολογία.

Ο Χουτεσιώτης είναι αυτός που θα πάρει τη δική του ευκαιρία, στην περίπτωση που δεν τα καταφέρει ο Κουέστα. Στο επίσημο ντεμπούτο του με τον Άρη, θα έχει την ευκαιρία να παίξει κομβικό ρόλο στην πρόκριση. Ήδη άπαντες στους κιτρινόμαυρους προετοιμάζουν τον Έλληνα τερματοφύλακα, που έχει τις ικανότητες, για να τα καταφέρει.

Σε αντίθεση με την ατυχία του τραυματισμού του Κουέστα, πολύ σημαντική για τον Άρη, είναι η παρουσία του Νταρίντα, που κατάφερε να ξεπεράσει την κάκωση στην ποδοκνημική που τον ταλαιπωρούσε. Υπήρχαν, φυσικά, εναλλακτικές, κακά τα ψέμματα, όμως, το κενό του και τα «τρεξίματα» του θα ήταν πολύ δύσκολο να αναπληρωθούν.

Ο Άρης δεν θα αγωνιστεί, φυσικά, μόνος του ούτε στο Βουκουρέστι, καθώς οι οπαδοί του θα ταξιδέψουν στη Ρουμανία, προκειμένου να συμπαρασταθούν στην αγαπημένη τους ομάδα. Έχοντας δώσει, εξάλλου, ήδη την προηγούμενη Πέμπτη, σύνθημα πρόκρισης, στο κατάμεστο Κλεάνθης Βικελίδης…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ