Άρης: Περιμένει τον Κουέστα, ετοιμάζει τον Χουτεσιώτη

Άρης: Περιμένει τον Κουέστα, ετοιμάζει τον Χουτεσιώτη

Ο Ισπανός θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, μετά τον τραυματισμό του στη χθεσινή (14/8) προπόνηση και είναι αμφίβολος για το κρίσιμο ματς της Πέμπτης (17/8) με τη Ντιναμό Κιέβου, ενώ ο Έλληνας τερματοφύλακας θα τον αντικαταστήσει, όπως όλα δείχνουν, στην ενδεκάδα.

Ο Λευτέρης Χουτεσιώτης αναμένεται να είναι, όπως όλα δείχνουν, ο τερματοφύλακας του Άρη στο εκτός έδρας παιχνίδι της Πέμπτης (17/8) με τη Ντιναμό Κιέβου, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας ετοιμάζεται για να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα, μετά τον τραυματισμό του Κουέστα στη χθεσινή (14/8) προπόνηση. Ο Ισπανός θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, καθώς υπάρχουν φόβοι ότι υπέστη διάστρεμμα και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη.

Διαβάστε επίσης: Εσκασε η «βόμβα»: Σε ομάδα της Euroleague πρώην συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Αυτή θα είναι, εκτός απροόπτου και η μοναδική αλλαγή που θα κάνει στο βασικό σχήμα ο Τόλης Τερζής σε σχέση με τον πρώτο αγώνα ανάμεσα στις δυο ομάδες στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Νταρίντα, άλλωστε, κατάφερε να ξεπεράσει την κάκωση στην ποδοκνημική που τον ταλαιπώρησε και θα πάρει θέση στα χαφ, δίπλα στους Ζουλ και Τζούρασεκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ