Άρης: «Αγόρασε» ηρεμία αλλά θέλει δουλειά και ενίσχυση

Άρης: «Αγόρασε» ηρεμία αλλά θέλει δουλειά και ενίσχυση

Η νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης δίνει την ευκαιρία στον Άκη Μάντζιο να δουλέψει κάτω από τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, προκειμένου να διορθώσει τις αδυναμίες της ομάδας του, που χρειάζεται και μεταγραφές.

Ο Άρης δεν είχε άλλα περιθώρια για απώλειες και η νίκη στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης ήταν επιτακτική. Όχι τόσο γιατί θα έμενε πίσω στη βαθμολογία, καθώς βρισκόμαστε μόλις στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, αλλά κυρίως γιατί η πίεση που υπήρχε, από τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, θα γινόταν ασφυκτική.

Στην επιστροφή του Άκη Μάντζιου στην τεχνική ηγεσία, μετά από ενάμιση χρόνο, περίπου, ο Άρης κατάφερε να πάρει μια δύσκολη, μια αγχωτική, αλλά συνάμα μια πολύ σημαντική νίκη. Απέναντι σε μια ομάδα που μόνο εύκολος αντίπαλος δεν ήταν, ενώ είναι σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Διαβάστε επίσης: Χαμός στη Γιουνάιτεντ: Βγήκαν τα… μαχαίρια ανάμεσα σε Τεν Χάαγκ και Σάντσο!

Ήταν ξεκάθαρο ότι ο αποκλεισμός από το Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ και οι δυο ήττες στο πρωτάθλημα, από ΟΦΗ και Λαμία, γέμισαν με πίεση και άγχος τα αποδυτήρια. Κάτι που έγινε κάτι παραπάνω από εμφανές, κατά τη διάρκεια της χθεσινής (3/9) αναμέτρησης στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Κουέστα ήταν και αυτός επηρεασμένος από την αγωνιστική απραξία, παρόλα αυτά και μόνο η παρουσία του στην ενδεκάδα, ενέπνεε εμπιστοσύνη. Θετική η παρουσία του Σαμόρα, που θα πρέπει, όμως, να μένει πάνω στη γραμμή και να μη συγκλίνει προς τον άξονα, δεν έχει δώσει, ακόμα, αυτά που περιμένει ο Άρης ο Κάρλσον, ενώ ο Μενέντες κινείται σε πολύ «ρηχά νερά».

Ο Άρης πήρε τη νίκη γιατί ήταν καλύτερος και λόγω της ποιότητας του Μορόν. Ο Ισπανός επιθετικός τα έκανε όλα στο παιχνίδι, σκόραρε, έδωσε ασίστ, κέρδισε πέναλτι, πίεσε ψηλά.

Ο Άκης Μάντζιος έβγαλε, προφανώς και μετά το πρώτο του παιχνίδι, το συμπέρασμα ότι χρειάζεται πολύ δουλειά, για να παρουσιάσει στον αγωνιστικό χώρο τον Άρη που θέλει. Υπάρχει, ευτυχώς, μπροστά του η διακοπή του πρωταθλήματος.

Εκτός από δουλειά, όμως, η ομάδα του «φωνάζει» ότι χρειάζεται ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις, όπως στα χαφ και στα εξτρέμ. Με τον Έλληνα τεχνικό να προαναγγέλλει την απόκτηση τεσσάρων ή πέντε ποδοσφαιριστών. Αν οι κιτρινόμαυροι εκμεταλλευτούν τον χρόνο που υπάρχει και κάνουν σωστές κινήσεις, τότε θα δούμε έναν διαφορετικό Άρη με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

ΥΓ. Είναι πραγματικά απορίας άξιον το πως ο διαιτητής δεν κλήθηκε να εξετάσει τη φάση στο γκολ της ισοφάρισης του Αστέρα Τρίπολης, καθώς ο Κρεσπί ακούμπησε τη μπάλα με το χέρι, πριν την στρώσει στον Μπαρτόλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ