Άρης: Η δουλειά στην προετοιμασία και ο «καθρέφτης»

Άρης: Η δουλειά στην προετοιμασία και ο «καθρέφτης»

Ο Άρης μπαίνει στην τελική ευθεία για την επανέναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του, με την ελπίδα ότι θα παρουσιαστεί βελτιωμένος και ότι η δουλειά που έγινε το προηγούμενο διάστημα, θα φανεί και στο γήπεδο.

Το βασικά ζητούμενα για τον Άρη, ενόψει της επικείμενης επιστροφής του στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, είναι να παρουσιάσει ένα βελτιωμένο αγωνιστικό πρόσωπο και να πάρει αποτελέσματα.

Οι παίκτες του θα γυρίσουν αύριο (15/10) στις προπονήσεις, μετά το ρεπό που τους έδωσε ο Άκης Μάντζιος και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας σαββατιάτικο (21/10) παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.

Αρχής γενομένης από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ο Άρης οφείλει να παρουσιάσει μια καλύτερη εικόνα και να πάρει τη νίκη, ενώ τα αποτελέσματα της δουλειάς του Άκη Μάντζιου και των παικτών του το προηγούμενο χρονικό διάστημα, θα φανούν στο γήπεδο.

Ο Έλληνας τεχνικός εστίασε στη διακοπή του πρωταθλήματος, στις αδυναμίες που είχε εντοπίσει στην ομάδα του. Ακόμα, το ταξίδι της αποστολής στην Πτολεμαΐδα και η παραμονή της εκεί για κάποιες μέρες, είχε ως σκοπό να «δεθούν» ακόμα περισσότερο οι παίκτες μεταξύ τους.

Μια προετοιμασία που δεν έγινε υπό τις ιδανικές συνθήκες, για διαφορετικούς λόγους. Το κλίμα ήταν «βαρύ» τις πρώτες μέρες στα αποδυτήρια, απόρροια του αρνητικού αποτελέσματος στο εντός έδρας παιχνίδι με την Κηφισιά.

Μοναδική λύση, φυσικά, για να αλλάξει το κλίμα, είναι τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα, αρχής γενομένης από την εκτός έδρας αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής με τον Πανσερραϊκό.

Ακόμα, υπήρχαν και ατυχίες στην μίνι αυτή προετοιμασία, όπως η θλάση τρίτου βαθμού στον μηριαίο που υπέστη ο Φραν Βέλεθ, που υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σε τρεις μήνες, περίπου. Ο τραυματισμός που ήρθε τη στιγμή που ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός άρχισε να ανεβάζει ρυθμούς και ήθελε να εκμεταλλευτεί το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος για να φτάσει στο 100% από πλευράς ετοιμότητας.

Ακόμα, απουσίαζαν και παίκτες, όπως οι διεθνείς Μπράμπετς και Σαμόρα, αλλά και ο Σουλεϊμάνοφ, που πήρε ολιγοήμερη άδεια για να τακτοποιήσει ένα προσωπικό του ζήτημα. Παρόλα αυτά ο Άρης δούλεψε πάνω στις αδυναμίες που εντόπισε ο προπονητής του και υπάρχει η ελπίδα ότι θα παρουσιαστεί βελτιωμένος. Με το γήπεδο να αποτελεί τον «καθρέφτη» για τα όσα έγιναν το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος.

ΥΓ. Η απόκτηση ενός φορ αποτελεί προτεραιότητα για τους ανθρώπους του Άρη ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, πιθανότατα, όμως, δεν θα είναι και η μοναδική κίνηση που θα γίνει. Οι κιτρινόμαυροι αναμένεται να κινηθούν για έναν ακόμα χαφ και υπό προϋποθέσεις και για έναν κεντρικό αμυντικό.

ΥΓ1. Ο Άρης πέρασε νικηφόρα από την Πάτρα κόντρα στον Απόλλωνα και έκανε «σεφτέ» στο πρωτάθλημα. Με τον Γιάννη Καστρίτη να δίνει τη σημαντική είδηση, ότι οι κιτρινόμαυροι είναι πολύ κοντά στην απόκτηση ενός παίκτη. Κάτι πολύ σημαντικό, καθώς η έλλειψη ενός σέντερ, μετά τον τραυματισμό του Μπέιτς, είναι εμφανής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ